Златка Димитрова бясна, че въпреки забраната й, излъчиха "Горещо" (Видео)

Отидох в студиото с мир, усмивка и добри очаквания, а си тръгнах разочарована и потресена от наглостта на водещата

Златка Димитрова скочи срещу Венета Райкова по време на заснемането на предаването й "Горещо".

Тя изрази недоволството си в социалната мрежа Фейсбук.

Защо се опитвам да спра епизода с моето участие ? Защото отидох в студиото с мир, усмивка и добри очаквания, а си тръгнах разочарована и потресена от наглостта на водещата, подчерта черната Златка. Тя очаквала въпросите на Венета Райкова да бъдат свързани с престоя й в къщата “Big Brother All Stars”, но те по думите й били заменени от жълти, прекалено лични, прекалено болезнени питания, на които не е длъжна да дава отговор. «Защото и аз имам достойнство и свой свят, който не е нужно да бъде обществено достояние», подчертава Златка.

Венета питала за отношенията с приятеля й - Миро, бившата му половинка, детето, за фондацията и то с пренебрежение, и скептицизъм как събира пари победителката в “Big Brother All Stars”.

«Аз й обясних, че организирам събития, а входа от тях е за каузата. Малко е, но е от сърце. Е, и се очакваше да злословя за моите съквартиранти......и това не стана! Опитваше се да изфабрикува така нещата, все едно съм се възползвала от Боби да спечеля, което е абсурдно». Това коментира Димитрова по адрес на водещата на «Горещо».

«Самата аз съм изпитала на гърба си болката от това да имаш болен близък...Като цяло въпросите бяха нападателни и с всяка моя дума Венета се опитваше да ме злепостави. Като културен и възпитан човек, изчаках да приключи, за да не напускам студиото й преждевременно», категорична е Златка. .

Според нея Венета Райкова е решила, че може да определя как да съществува, кое да дарява, кое да продава и как да постъпва.

«Когато върнете поне един човек към живота, ще разберете смисъла на това да се помага! На думи всеки може, но къде са ви делата, къде», пита възмутено Златка Димитрова.