15 неща, които можете да очаквате от момиче от Балканите

Вижте какво трябва да очаква един мъж, когато жената до него е с балканска кръв

1.Момчета, обличайте се добре. Няма да задържите момиче от Балканите покрай себе си, ако не правите разлика между тъмни впити черни дънки и тези, които сте си взели от разпродажба от Costco.

2.Носете пари в брой винаги. Балканските момичета не обичат бедни мъже. Още повече – те не обичат нищо евтино, затова бъдете винаги подготвени.

3.Бъдете готови да изчакате, докато тя бъде „готова“. Господа, избрали сте си момиче от Балканите, защото 99% от времето тя има най-готиния задник, който някога сте виждали.

  1. Обаче, тя не се събужда като Адиана Лима, затова имайте търпение, когато трябва да отиде до банята, да гледа видеоклипове в Youtube за това, как да си направи грима по-ефектен или да прекара повече от час в това, какви обувки биха й били подхождали с новата й пола от Версаче.

4.Не ревнувайте. Доказано е – ако излизате на среща с мацка от Балканите, то непременно всички останали мъже ще се опитват да я свалят. Още повече, че ще продължат да я свалят дори и когато стане на 50, затова, момчета, не се двуумете да действате.

5.Знае си цената. Не очаквайте връзката ви да издържи много, ако 1. Не плащате сметките; 2. Не плащате сметката в ресторанта; 3. Не се държите с нея като с принцеса. Защо? Защото е твърде вероятно тя да е вашият личен моден гуру, тъй като самият сте лишен от чувството за стил. Тя чисти къщата, пере, тя е вашия личен асистент. Тя върши всичко вместо вас.

6.Тя обича скъпите бижюта и парфюми. Свиквайте с това да харчите пари за минимум 30-40 различни парфюма всеки месец и за много и най-различни скъпоценни глезотийки.

7.Заведете я на клуб, дискотека, на почивки. Когато излизате с момиче от Балканите, тя вече знае, че е най-готиното парче, с което сте се срещали. Освен това отделя много време в това, да изглежда прекрасно. Ето ви и шанс да се изфукате пред всички останали. Домашно парти на по бира никак не й е по вкуса, затова не правете тази грешка с нея.

8.Тя обича черно. Да, черният цвят е неофициалното облекло на дамите от Балканите. Те носят този така трагичен цвят винаги умело в съчетание с други цветове и могат да оставят зашеметени и най-великите модни корифеи от модната сцена.

9.Учете география. Няма нищо по-лошо от това да попиташ едно Балканско момиче откъде е – Боливия, Сърбия или Хърватия. Още повече, никога не бъркайте Македония с момиче от Македония и не я наричайте сръбкиня, защото само ще си изпросите насинено око.

10.Най-вероятно има странно име и фамилия. Ако не можете да произнесете правлно името й, то гарантирано може да ви бие шута. Бъдете готови – научете да произнасяте букви като „дж“, „щ“, и особено „тцъ“.

11.Скрийте си ликьора. Балканските момичета обичат да пият алкохол. Много. Всъщност, те имат едни от най-здравите черни дробове в света. Обичат също така твърдия ликьор, затова бъдете винаги в готовност и имайте подръка завидно количество водка, ракия и уиски.

12.Научете се да слушате Балканска музика. Въпреки че може да обича да слуша хип-хоп и хаус, в нея тече балканска кръв и от време на време ще има нуждата да поразкърши снага под звуците на някоя бясна чалга.

13.Оценявайте факта, че тя не се тъпче с храна постоянно. Балканските момичета са винаги във форма. И те го знаят. Те самите са си достатъчно самокритични стане ли въпрос за тегло, затова нито дума за тегло. По-добре й отправете комплимент, че има по-хубаво дупе от това на Бионсе.

14.Тя е умна. И не само. Когато излизате с момиче от Балканите ще забележите, че има изключително малко неща, които няма да знае. Тя е винаги добре образована и подготвена. А и никоя жена не би искала да излиза с глупав мъж, затова се постарайте да понаучитеедно-две неща.

15.Тя е дама на улицата, но е звяр в леглото. Ако искате момиче, което да заведете на бизнес среща и да се представи добре и същевременно да ви остави без дъх в леглото – то сте направили най-добрия възможен избор. Тя буквално ще ви разбие.