Жените се бият за преглед при НЕГО! (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

13-12-2013, 15:59

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вижте най-красивия гинеколог в света

Доктор Мануел Рико е най-новата сензация, обсъждана в чилийската преса и виртуалното испаноезично пространство. 24-годишен, синеок, с божествена фигура и неустоим чар, за представителките на нежния пол това е най-привлекателният гинеколог на света! Въпреки, че все още не е дипломиран.

За повечето жени, посещението при гинеколог не е от най-приятните изживявания. Да се доверят, особено на мъж - гинеколог и да споделят интимните си тайни, не е лесно. Притесненията обаче изчезват, ако пред тях се намира доктор, с тяло на Аполон. И наистина – за преглед при този гинеколог, пациентките ще се избият.

Поради сензационния интерес към младия доктор, ръководството на Окръжната болница в Консепсион, Чили, където младежът е на стаж, бе принудено да даде пресконференция. Само преди 4 години той спечели титлата Крал на красотата в Испания, където е роден.

Бившият вече модел, определян като „испанският Брад Пит“ и „момчето на Келвин Клайн“ завършва сега Медицинския институт в гр. Консепсион. Пред ABC.es младежът разказва, че славата на модел и модният подиум, вече не го влекат. Това е минало. Мануел Рико смята след завършване на университета, да се отдаде на своята лекарска кариера. И макар, че неведнъж е получавал „неприлични предложения“ от свои пациентки, докторът с опасен чар не се впечатлява от това. Пред кабинета на най-неустоимият гинеколог в света, се редят на опашка представителките на нежния пол, тръпнещи от желание да бъдат докоснати от неговите ръце.