Ани Цолова гузна, че причинила големи рани на майка си

Водещата на „Здравей, България” израснала при баба си и й викала „мама Пепи”

Трудно раждане е имала майка ми с мен, две години след това не е посмяла да забременее, като бебе съм й причинила сериозни рани и досега съм гузна че съм й причинила това.

Така водещата Ани Цолова характеризира собственото си раждане в студиото при Гала.

Според нея, тя не е искала да излиза от корема на майка си и затова раждането е било трудно. Тя разказа, че до 7-мата си година е израснала в едно врачанско село при баба си и дядо си. "Осигуриха ми най-страхотното детство", каза още Цолова.

За нея баба й била „мама Пепа" и с нея е споделяла всичко, дори и увлеченията си по момчета и първите си любовни трепети. Още не мога да я забравя и ми липсва , макар че почина преди 13 години, каза водещата на сутрешния блок на Нова телевизия.

Цолова призна, че е смятала, че ще стане професионална танцьорка и упорито е играла в танцовия състав в пионерския дом в Плевен. Но прекарана бронхопневмония я откъснала от работата в ансамбъла и не успяла да издържи изпита за професионални танцьори. За да я върне в миналото, Гала доведе Северняшкия ансамбъл в студиото и водещата тропна хорце с тях.