Стандарт: Витомир Саръиванов сменя Лора Крумова, Ани Цолова се връща в понеделник

Архив Варна

10-06-2010, 01:06

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На телевизионни клюки се е отдал вестник "Стандарт" днес.

БНТ1 оставал по футбол и "Дързост и красота" от понеделник. Това са двата жанра, които ще развличат народа със старта на Световното в ЮАР. Сутрешният блок на телевизията няма да почива цяло лято. Сърцераздирателните драми на Рич и Брук пък ще продължат с пълна сила всеки делничен ден през горещите месеци. Заради мачовете още от 13,40 ще започват специалните тв студия. В отпуска вече излязоха екипите на "Панорама", "Референдум", "Жените", "Шоуто на Канала". През лятото държавната телевизия ще върти най-доброто от шоупрограмите. След края на световното пък БНТ ще започне пак да излъчва "Спешно отделение" и "Фантом".
Частните национални телевизии още умуват с какво точно да отговорят на световното по футбол. Сутрешните блокове на Нова тв и bTV няма да почиват. От понеделник Витомир Иванов сменя Лора Крумова. Не е ясно колко време българският двойник на Фродо ще разпитва по първи петли най-актуалните гости на "Здравей, България". През най-топлите месеци на годината Вито обещава позитивно, динамично и усмихнато предаване. Той ще се опита да търси отговорите на всички въпроси, породени от любопитството на човек, който не е безразличен към случващото се около него. Люба Кулезич ще продължи да представя най-интересното от света на културата, а Никол вече ще обявява прогнозата за времето на живо от обновеното студио на "Здравей, България". Така Вито и Люба се пренасят от излязлото във ваканция "Студио Нова" в "Здравей, България". Многочасовото шоу ще се върне на екран наесен заедно с "Шоуто на Иван и Андрей". "На кафе" също няма да почива, стана ясно през последните дни.
В bTV още умуват с каква програма да заковат пред телевизорите вярната си публика. В понеделник след кратка почивка Ани Цолова се връща на екран. Тя ще буди зрителите на медията заедно с Виктор Николаев. Не е ясно още кои от емблематичните за частната телевизия предавания няма да почиват и ще държат нащрек зрителите на медията. Очаква се "Отпечатъци" да излезе във ваканция и наесен да не се върне на екран. В близките седмици пък телевизията трябва да преподпише отново и договор със Слави Трифонов.