Бареков пак се изхвърли, събира хора от кол и въже

"Новата бомба" на новоизлюпения политик

Извънреден брифинг на Николай Бареков събра пловдивските журналисти на пожар днес. Равносметката –15 минути закъснение, 10 минути "ексклузивни разкрития" и пълна мъгла за това как едни хора от едни партии ще се вливат в структурата на "България без цензура".

Знаково лице на ГЕРБ се присъедниява към нас, "хвърли бомбата" новоизлюпеният политик.

Стана ясно, че отцепникът е председател на Общински съвет...някъде в страната. И толкова. Кой, къде... ще четем в един вестник утре. В кой, Бареков не пожела да каже, за да не му прави реклама.

И още...Член на Националния съвет на СДС и зам.-председател на СДС в Пловдив също ще се врече във вярност на "България без цензура". И 80 "млади и кадърни хора" от структурите на Кунева в район Централен – Пловдив вкупом са подали молби за членство, похвали се Бареков.

Подали моблите си за напускане по пощата с обратна разписка, заради липсващи структури, не пропусна да захапе Кунева той.

Натискът от страна на ГЕРБ е огромен. Имаме хора в Пловдив, наши симпатизанти, чиито семейства работят в общината. Страх ги е, че ще останат без работа, оплака се на изпроводяк Бареков.