Работа за жени в Испания

Набират документи до 20 декември

В Бюрото по труда Стара Загора набират жени за бране на ягоди в Испания. Жените трябва да са на възраст между 25 и 40 години.

Освен опит в полската работа, е необходимо кандидатките да са физически здрави, без заболявания на опорно - двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали на тежък физически труд, който се полага ежедневно, а не само в събота и неделя в личното стопанство, тъй като натоварванията са сериозни. В много от стопанствата се работи в парници, където влажността и температурите са високи. Когато ягодите са на открито, жените работят под силното слънце на Андалусия.

Брутна заплата 39,48 евро на ден, нето 38,08 евро на ден след удръжките за социални ,здравни осигоровки и ДОД. Работно време е 6,5 часа на ден. Настаняването е за сметка на работодателя. Храната е за сметка на  работника.

Крайна дата на кандидатстване 20.12.2013 г. Интервютата ще са в периода  13 – 17 януари 2013 г. в гр.Хасково.

Записвания на кандидати за сезонна работа в Испания в Дирекция ”Бюро по труда” Стара Загора ул.”Стефан Караджа”N 8, стая 102 , главен експерт Панайот Донев телефон за връзка 042/697549.