13 декември: Петък 13 обещава щастливи шансове и редки възможности

Хороскоп

12-12-2013, 17:52

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Декември: Ревизия на ценностите

Седмицата: Желаното и възможното си подават ръка

Слънце в Стрелец, Луна в Телец

Астрологична картина на деня - 13 декември
Основният акцент на днешният ден  е фокусиран върху възможностите, които той дава за постигане на качествен напредък по въпроси касаещи бизнеса, кариерата и повишаване на благосъстоянието. Ще можем да се възползваме от благоприятни шансове за стартиране на нови проекти, да внесем качествени корекции в текущите и да намерим решения на проблеми, които до момента са възпрепятствали постигането на важни, стратегически за бизнеса или кариерата цели.

За да можем в максимална степен да реализираме тези положителни възможности следва да се съобразим с няколко условия. На първо място, щателно да преценим финансовите си възможности, в случай че се налага да инвестираме средства и ресурси. В идеалния случай, би било добре ако можем да разчитаме само на собствените си възможности и да използваме налични средства. Идеалните случаи обаче рядко се припокриват с действителността, затова се налага щателно да преценим съществуващите рискове, без обаче да позволяваме прекалената предпазливост, да поставя спирачки на прогресивните ни идеи.

Ако отдавна желаете повишение или увеличаване на възнаграждението, днес  е подходящо да обсъдите това с когото е необходимо. Не бива да пропускаме благоприятни възможности за да подчертаете своя принос и постигнатите до момента успехи, за укрепите позициите си.
Денят е подходящ също за публични изявления и речи. Ще можете ясно и аргументирано да изложите гледната си точка, по начин който гарантирано ще привлече вниманието на публиката, а казаното от вас със сигурност ще въздейства върху ума и мнението на слушателите ви.

Здраве, хранене и красота
Това е много мощен като енергетика ден, който можем ефективно да използваме за началото на на козметични процедури с по интензивно въздействие. Погрижете се за ръцете и стъпалата, стойката и походката си-денят е свързан с гръбначния стълб.

Днес е Екадаши и по отношение на менюто този ден е нееднозначен. Организмът се нуждае от разнообразна и обилна храна, поради мощния енергиен обмен, протичащ през периода. В същото време  обаче протичат интензивни процеси на пречистване и подмладяване, които последователите на различни духовни практики подпомагат чрез гладуване или консумация на сурови плодове, зеленчуци, ядки и зърна. Ако можете да спазите такъв хранителен режим през единадесети и двадесет и седми лунен ден, доброто здраве, самочувствие и свежестта са ви гарантирани.Това е тайната на издържливостта, здравето и младостта на йогите.