Най-подходящият за теб според месеца на раждане

Януари
Жените, родени през този месец, са силни, независими, естествени и аналитични. Те са истински лидери, изключително креативни и лесно се открояват в тълпата. Ето защо ти е необходим силен мъж, който знае слабостите ти, но не ги използва срещу теб. Освен това, най-подходящият мъж за януарската жена държи на външния си вид, поддържа се и е също толкова уникален. Той е човек, който буди доверие и предразполага околните. На него определено може да се разчита!
Февруари
Тези дами са силно интуитивни, комуникативни и общителни. Силният ти вътрешен глас често ти показва с точност кой мъж заслужава вниманието ти. Взаимоотношенията с околните са всичко за теб, затова се нуждаеш от мъж, който разбира това. Най-подходящият мъж за теб е любвеобилен, нежен и романтичен. Разговорите ви са интересни и забавни. Той никога няма да те накара да избираш, да се откажеш от личния си живот и кариерата, за да му се посветиш.
Март
Жените, родени през март, се възползват от шансовете, които им предоставя живота и лесно трупат пари. Понякога им е трудно да се задържат с един мъж, ако той не ги разбира и удовлетворява. Подходящият мъж за тези дами е уверен, успял, амбициозен и здраво стъпил на земята. Мартенските жени държат на свободата си, затова мъжът до тях не трябва да бъде обсебващ.
Април
Тези дами са изключително креативни, смели, интелигентни. Родени лидери, много амбициозни с естествена харизма, те привличат много почитатели през целия си живот. Мъжът за тях трябва да е силен, внимателен, пробивен и най-вече - верен. Априлските дами не прощават изневярата и наказват сурово всяко предателство. Ето защо те се нуждаят от преданост.
Май
Дамите, родени през май, са талантливи, артистични, забележително привлекателни и отдадени на семейството и приятелите. Те вярват в светостта на брака, затова търсят партньор за цял живот. Мъжът за тях трябва да е мъж във всяко едно отношение! Той трябва да държи на думата си, да се грижи за семейството си, да не се оплаква, когато му е трудно и да не поглежда друга, разбира се.
Юни
Жените от този месец са романтични, обичат изкуството, но и са много ревниви. Нуждаят се от нови емоции и усещания. Предизвикателство е за всеки мъж да задържи жена, родена през този месец. Който успее обаче е истински щастливец, защото тя може да му даде много любов! Подходящият мъж за теб е динамичен, енергичен, амбициозен, новатор.
Юли
Ти си искрена, пряма, държиш на семейството и приятелите си, но може да бъдеш саркастична и дори цинична, ако те засегнат. Не прощаваш лъжата и лицемерието, затова мъжът до теб трябва да е честен, предан и благороден.
Август
Жените, родени през този горещ месец, са също толкова горещи, темпераментни, любящи и амбициозни. Те се стремят към добър живот и с лекота го постигат. Мъжът за тази дама трябва да е забавен, широкоскроен, майтапчия, комуникативен. Затворените и мълчаливи господа нямат големи шансове с тези нахакани мацки!
Септември
Изключително интелигентни, духовни, наблюдателни и пробивни, тези дами знаят какво искат от живота. Най-голямата им слабост е, че понякога губят вярва в себе си. Мъжът за теб ти дава увереност, когато си слаба и се радва заедно с теб на всичките ти успехи. Той е уравновесен, земен, реалист.
Октомври
Ти си истинска щастливка и късметлийка! Винаги постигаш целите си. Освен това си умна, чаровна и взискателна. Мъжът за теб трябва да проявява разбиране, когато си ядосана и напрегната, а не да те натоварва излишно. Той също така е добър приятел, който те предразполага да споделиш всеки свой проблем.
Ноември
Дамите, родени през този месец, са истински оптимистки, позитивни и симпатични. Имат много приятели, защото привличат с харизма и чар. Не прощават изневярата, затова мъжът до тях трябва да е на първо място верен. Понякога ще му се налага да замълчи, да преглътне в името на нейното спокойствие.
Декември
Родените през последния месец на годината дами са активни, добронамерени, практични философи. Те обичат да се забавляват и правят всичко възможно, за да избягат от скуката. Най-подходящият мъж за теб, ако си родена през декември, умее да те разсмива, има уникално чувство за хумор, прави живота ти интересен и цветен.
Източник: dama.bg