Ако мъжът не е мъртъв, той би реагирал на ТЕЛЕЦ

Обичате да кръшкате - не се захващайте с нея...

Жената ТЕЛЕЦ може да изглежда нежна и безпомощна, но не е. Ще каже точно това, което мисли. Тя може да счупи порцелан в главата ви само поради подозрения. Има рядка форма на интелигетност...

От ревност е способна да направи такава сцена, която би оставила в сянка и най-добрите актриси от холивудските филми. Направлява я Венера, така че тя се ръководи от интуицията си в любовта. Дори с невинно кръстосване на краката си, изпраща сексуални сигнали до всеки мъж в стаята. Ако наистина иска да заинтересува някого, тя просто задвижва своята еротична антена в негова посока. Ако мъжът не е мъртъв, той би реагирал. Привлича много мъже към себе си, но избира един.

 Жената ТЕЛЕЦ винаги е упорита и последователна. Добра кулинарка, добра е и в леглото. Отлична съпруга е и заради верността и всеотдайността си.

Когато преследва нещо и е решила да го получи, даже ако трябва да плаче, да заплашва или да хвърля предмети, го получава. Ако сте свързани с представителка на нежния пол от тази зодия, пригответе се да се предадете или да избягате. Ядосана, тя е лош враг. Може да използва всякакво оръжие, за да си отмъсти. От друга страна, тя толкова желае да дава, колкото и да получава.