Уикендът: За всекиго по нещо

Хороскоп

06-12-2013, 16:50

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Декември: Ревизия на ценностите

Празния ход на Луната

Слънце в Стрелец, Луна във Водолей - Риби

Астрологична картина за 7-8 декември
Двата почивни дни, които ни предстоят доста ще се отличават един от друг.

Събота ще ни дари с душевен подем който ще създава и поддържа емоционална атмосфера. Доброто настроение ще обогати общуването както в тесния семеен кръг, така и в по широкото приятелско обкръжение. Общуването с децата ще ни върне в собственото ни детство, а и ще укрепи връзката ни с тях особено ако не се правим на възрастни.  Постарайте се максимално да попиете от положителните преживявания, тъй като в следобедните часове е възможно изведнъж да попаднем в плен на мислите си за текущите грижи и спомените за отминали огорчения. Гнетящото емоционално състояние ще се отрази зле и на общуването, особено с по-възрастни хора. В случай, че усетите как то непреодолимо ви поглъща по-добре прекарайте следобедните часове в уединение.

Във вечерните часове, Луната ще се движи без курс, поради което те едва ли ще ни предоставят ярки и незабравими преживявания.Въпреки това, в случай че сме съхранили жизнерадостното настроение от сутринта и нямаме очаквания за нещо специално, бихме могли да се насладим на свободно и неангажиращо общуване с приятели и съмишленици.

Празният ход на Луната, плавно ще ни пренесе и настрои за неделята, която ще премине под силно Нептуново влияние. Волно или неволно, временно ще се оттеглим от активно взаимодействие с външния свят за да се потопим във вътрешните си преживявания или да се насладим на изкуството, музиката природата и усамотението. Интуицията и духовните ни потребности ще станат водещ мотив в изборът ни на занимания и би било добре да ги послушаме. Правете само това, което действително желаете, общувайте само с тези, които наистина са ви интересни и приятни. Още повече, че информацията ще тече по "разваления телефон" и ще достига до нас в доста изкривено състояние. Искрено ви препоръчвам да се въздържате от съдбоносни постъпки и решения под нейно влияние.Вероятно ще забележите нарастваща чувствителност и сантименталност, а нищо чудно и да отроните някоя сълза. Ще ви подейства пречистващо.

Здраве, хранене и красота
В събота вечерта и в неделя е възможно да почувствате спад в жизнените сили и настроението. Пълноценният сън през нощта и продължителна разходка през деня ще имат балансиращ ефект. Особено, ако се разходите покрай естествен водоизточник. Благоприятно въздействие ще имат аромотерапията и всички общи оздравителни процедури за кожата и косата. Подмладяващите грижи също ще имат забележителен и траен ефект. Растенията притежават мощно лечебно действие през периода-можете да приготвите маски и домашни козметични и лечебни средства, които да ползвате през месеца.