19 ноември: Игрите на късмета

Хороскоп

18-11-2013, 20:08

Снимка:

Apple

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

18 ноември: Да бъдем непринудени

Слънце в Скорпион, Луна в Близнаци

Астрологична картина на деня - 19 ноември
Вторник е ден на Марс, а той сега получава дружеската подкрепа на Юпитер-планетата на успеха и добрия шанс. Мнозина вероятно ще запомнят този ден с внезапно появилите се възможности да постигнат някаква значима цел в живота си или да се избавят от пречки и препятствия, които до момента са възпрепятствали нейното осъществяване. Характерът и на двете планети обаче е такъв, че  онези които са настроени за лесни победи ще бъдат разочаровани. Ще трябва да се потрудим здраво за да реализираме предоставените шансове, а преодоляването на възпрепятстващите фактори може да изисква готовност за приемливи загуби.

Готовността за общуване е важно условие за успеха и удовлетворението ни в края на днешният ден. Всички, независимо от настроението и състоянието на делата си ще се нуждаем от интелектуален обмен и храна за ума. Не е практично да прекарваме деня в усамотение, но ако това се налага по една или друга причина добре би било да не допускаме да оставаме в страни от информационните потоци. Интернет предоставя добри възможности за това, но дори преглед на личната  библиотека може да ви изненада с неочаквани открития и отговори на актуални въпроси.

Работа и бизнес
Днес е прекрасен ден за провеждането на преговори и начало на краткосрочни проекти. Тези, касаещи по-далечни перспективи вероятно също ще се радват на жив интерес, но тяхното осъществяване изисква уточняването на подробности, по голямата част от които засега са все още неизвестни. Концентрирайте се в дейности, които имат по-кратък срок на осъществяване. Именно те могат да ви приближат към осъществяването на високи цели, превръщайки се в поредната стъпка към бъдещо благополучие.

Здраве, хранене и красота
Опасностите за здравето днес се крият най-вече у дома под формата на битови травми, инциденти с електроуреди, остри режещи предмети и лесно запалими вещества. Като цяло обаче, би следвало да настъпи подобрение и облекчаване в проявата на симптомите по съществуващи вече заболявания. На настинките и възпаленията на дихателните органи следва да се обърне сериозно внимание. Те се нуждаят от незабавни мерки, за да бъдат избегнати по-сериозни последствия.

Храната, която консумираме в този ден трябва да е лека, но питателна. Въздържайте се обаче от преяждане – организмът ви няма да добие повече енергия, а напротив - ще изчерпи допълнителни ресурси, за да я усвои и преработи.

Днес можете да се заемете с отстраняването на козметични недостатъци, нежелано окосмяване, несъвършенства по кожата. Оформете веждите, маникюра и педикюра си.