18 ноември: Да бъдем непринудени

Хороскоп

17-11-2013, 17:27

Снимка:

Ани Лейбовиц

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Скорпион, Луна в Близнаци

Астрологична картина на деня - 18 ноември
Случките и преживянията в дните на пълнолунието ни дадоха възможност да получим прозрения относно онези области от живота ни, в които е време да направим промяна. В понеделник получаваме услужливата подкрепа на вселената да внесем изменения в установения порядък.

Денят ще премине в интересни разговори и вълнуващи признания, някои от които могат да изискват от нас проявата на съчувствие и състрадание. Бъдете внимателни обаче в случай, че не искате да се натоварвате прекалено с чужди грижи. Добре е да проявяваме съпричастност, но поемането на чужди отговорности и задължения, често се оказва мечешка услуга.

Бъдете отворени, контактни и непринудени-днес това са най-сигурните средства за спечелване на доверието и подкрепата на околните. А те са ни особено полезни в случай, че страдаме от колебания в настроението и липса на увереност. Реалността постепенно започва да придобива нови очертания за мнозина и предстоящата седмица ще бъде посветена на приспособяването към новите условия.

Работа и бизнес
В понеделник много от деловите недоразумения и финансовите спорове от миналата седмица ще намерят своето решение или просто ще останат в миналото. Приемете с благодарност внезапно появяващите се възможности за позитивен изход от по-заплетените и трудни ситуации и побързайте да ги реализирате.

Здраве, хранене и красота
Поради пълнолунието органите и системите, изпълняващи хормонални и регулаторни функции в организма, може да не работят в оптимален режим. Това може да окаже влияние както на настроението и емоционалното ни състояние, така и на физическото ни състояние. Дори и да не сте в перфектна форма не допускайте да прекарвате деня в бездействие. Умът се нуждае от нови впечатления а цялата ни същност жадува за промяна. Не се застоявайте много на едно място и избягвайте задушни и задимени помещения.
Всички текущи заболявания могат да се обострят неочаквано. Потърсете незабавно лекарска помощ, но не допускайте хирургическа намеса, освен в живото спасяващи ситуации.