Фейсбук страница брани честта на Слънчев бряг

Само за няколко дни от съществуването си, вече е последвана от над 7500 души

Как се държат англичаните в родината си, по-малко ли пият, бият ли се и правят ли секс на обществени места, както в Слънчев бряг, или са кротки и послушни в родината си. Това разнищват  ежечасно последователи на фейсбук страницата „Аз НЯМА да позволя да се гаврят с България”.

Ден след като Би Би Си завъртя лентата на Стейси Дули "Пиячка, обиколки по баровете и България" родни защитници решиха, че е време да се опровергае лансираното във филма, че ниската цена на алкохола и организирането на бар кролове провокира младежите да се държат така у нас.

ВИЖ КАКВО ПРАВЯТ АНГЛИЧАНИТЕ ПО СВЕТА СЛЕД КАТО СЕ НАПИЯТ

От кадрите, изпратени от десетки потребители на социалната мрежа от цял свят, става ясно, че изцепки има немалко и в пуританска Великобритания. Наблюдателни нашенци са изпратили интересни моменти и от Гърция.

„Нека всеки от вас, който живее в Англия или пък е там просто за малко и случайно е попаднал на грозна гледка, да направи снимка или видео. Уви, няма кой да защити достойнството ни, затова сме принудени да го браним сами. Нека отсрамим и онези българи, над чието работно място виси надписът „Съединението прави силата!“ И за разлика от тях, да свършим нещо полезно за народа си, като се обединим в тази кауза!”, призовават администраторите на страницата.

Само за няколко дни от съществуването си, вече е последвана от над 7 500 души.