29 август: Обмислени преценки-верни решения

Слънце в Дева, Луна в Близнаци

Астрологична картина на деня - 29 август
Четвъртък ще ни предостави възможност да внесем малко повече ред и предвидимост в деловия и личния живот, домът и семейството. острите процеси от предходните дни вече затихват и ние ще можем да установим контрол върху ежедневието си, не без помощта на волята и упорството си, на които сега можем да разчитаме.  А и хармоничния обмен между Слънцето и Сатурн, ще ни помогне да си съставим обмислени преценки и да вземем верни решения относно сложни ситуации, особено такива касаещи взаимоотношенията ни с родители, ръководители и държавна администрация.

Що се отнася до активните и целенасочени действия, и най-вече резултатите от тях, денят може би няма да протече съвсем ефективно. Принудителен престой по независещи от нас обстоятелства, отмяна на уговорени срещи или просто липсата на конкретни лица, ще ни подарят допълнително свободно време. Но пък и бързо ще намерим с какво да го запълним, особено ако потърсим литература или информация от която се нуждаем. Доверете се на утвърдени източници - слуховете и непроверената информация могат сериозно да ви заблудят.

Работа и бизнес
Денят е подходящ за сериозна и задълбочена работа в уединение. Колективните дейности ще укрепят между-личностните взаимоотношения с неформален обмен, шеги и закачки, но ефективността от работата ще бъде значително понижена. За сметка на това самостоятелната работа както и срещите с шефове и представители на държавната администрация ще се увенчаят с успех.

Здраве, хранене и красота
Денят е благоприятен за подхранващи грижи и всякакви разкрасителни процедури. Уместно и дори задължително е да подчертаете женствеността или мъжествеността си. Косите растат много бавно и прическите за дълго ще запазят формата си. луната в Близнаци е подходяща за оформянето на такива, които създават младежко излъчване.
В менюто се стремете към повече разнообразие, като най-полезни са млечните продукти, гроздето и виното в допустими количества.