Седмицата: Който се учи, той ще сполучи

Хороскоп

26-08-2013, 11:02

Снимка:

IMPACT PRESS GROUP

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

24 - 25 август : Спазвай дистанция

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Преходът на Марс в Лъв ни обещава дълго лято. Използвайте през тази седмица възможността за изкачване на ново стъпало в кариерата и осъществяване на добре планирани замисли и проекти, обучение, повишаване на квалификацията си и придобиване на нови знания и умения.

Астроллогична картина за периода 26 август - 1 септември
Седмицата започва под въздействието на неблагоприятни тенденции, породени от сложната астрологична обстановка. Те касаят най-вече общуването с обкръжението ни - интимни и делови партньори, роднини, колеги и приятели. Оценката ни за  поведение им вероятно ще бъде не съвсем адекватна, а язвителни изказвания от тяхна страна допълнително ще наливат масло в огъня и могат за дълго да влошат емоционалния кимат в живота ни. Необходимо е всички да се заредим с повече търпение и разбиране, както и с отговорност по отношение на собствените си думи и постъпки и последствията, които те биха породили.

Сложните взаимоотношения на Венера с останалите планети, вероятно ще породят криза и във  финансовото ни състояние. Непредвидени разходи или неразумни вложения могат сериозно да застрашат бюджета ни. Налага се да бъдем малко по-икономични и особено предпазливи по време на сделки и покупки. Още повече, че тенденциите към заблуди, измами и неверни преценки, осигуряващи благоприятна среда за мошеници, са все още актуални в началото на седмицата.

Видима промяна в обстановката ще настъпи след 27август, когато Луната навлиза в последната си четвърт, а Марс преминава в Лъв. Луната ще ни настрои към седативно състояние, което ще ни позволи да обърнем поглед навътре и да интегрираме настъпилите промени в съзнанието си. Марс напротив, ще пробуди желанието ни за лични постижения и ще ни осигури възможност да се занимаваме с дела, от които имаме личен интерес. Тази промяна, освен всичко друго ни обещава и дълго лято, така че спокойно можем да посветим тази седмица на работа и обучение. А хармоничния обмен на Меркурий с Юпитер, Сатурн и Плутон ще ни помага в изграждането на точни, рационални преценки и ще има стимулиращо влияние в деловия живот и научните проекти. За мнозина това ще бъде възможност за изкачване на ново стъпало в кариерата и осъществяване на добре планирани замисли и проекти. Ако имате конкретни цели през тази седмица използвайте втората и половина за осъществяването им. Положителни перспективи ще се открият и пред тези, които са заети с обучение, повишаване на квалификацията си и придобиване на нови знания и умения.

Почивните дни са подходящи за осъществяването на кратки делови и развлекателни пътувания. Те ще ни спасят от някои сложни ситуации, които могат да възникнат в семейството, най-вече в събота.