24 - 25 август : Спазвай дистанция

Хороскоп

23-08-2013, 20:50

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

23 август: Любов, Любов... горещ картоф

Седмицата 19-25 август: Време разделно

Слънце в Дева, Луна в Овен - Телец

Уикенда ще премине на фона на доволно сложна астрологична обстановка, която ще ни предразполага към нервност, раздразнение и конфликти в общуването, гарнирани с разесяност, загуба на ценни вещи и опасност да попаднем в капана на заблуди и самозаблуди. Сравнително безопасен начин за избягване на негативните последствия от тези тенденции, са заниманията с активен спорт, както и други дейности изискващи повечко енергия-например основно почистване на дома, мазето, гаража или градината. При това, каквото и занимание да си намерим, мъдро би било да не разчитаме на помощ и подкрепа от околните. Вероятно мимоходом, а понякога и съвсем целенасочено, те ще се опитат да ни наложат свои мнения и гледни точки, което ще провокира конфликти. Разбира се, ние също следва да се въздържаме от подобно поведение и да бъдем по-толерантни. Самоизтъкването и демонстрацията на авторитет със сигурност няма да ни направят по привлекателни и симпатични. А най-добре да спазваме дистанция и да се постараем нито да налагаме нито да попадаме под чуждо влияние.

Вероятно ще ни бъде трудно да овладеем емоциите си, но поне можем да се опитаме да не взимаме категорични решения под тяхно въздействие. Ако все пак натиска е неудържим, направете го сами без да допускате влияние на чуждо мнение, въздържайте се от критики и обиди, а и не реагирайте твърде остро, в случай, че такива бъдат отправени към вас. Търсете компромиса, използвайте целия си дипломатически потенциал, особено в случаи в които искате да съхраните взаимоотношенията със скъпи или полезни за вас хора. Възможности за това ще се появят във вечерните часове на неделния ден. те ще изискват проява на качества като търпение, съчувствие и готовност за прошка. не се колебайте да ги демонстрирате!

Здраве, хранене и красота
Периодът е неблагоприятен за посещение в салон за красота и особено за експерименти с външния вид. Но можете да поухажвате кожата и косата с подхранващи кремове и маски. Кожата ви ще засияе ако предварително я подготвите с леки пилинг процедури. Много стимулиращ ефект не само върху нея, но и върху целия организъм ще имат контрастните душове.

Що се отнася до здравето, критичния период ще продължи до вторник. Той носи опасности свързани с травми, аварии, катастрофи, натравяния и погрешни диагнози и лечение. Бъдете внимателни!