9 август: Полезни действия

Хороскоп

08-08-2013, 19:06

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

7 август: Новолуние в Лъв - Благородство, Воля и Власт

Слънце в Лъв, Луна в Дева

Астрологична картина на деня - 9 август

В петък отново ни очаква един истински делови ден. Ще усещаме влиянието на растящата Луна с позитивни идеи и  предложения от делово естество, при това напълно реалистични и осъществими. Разбира се принципите на Новолунето в Лъв ще бъдат най-активни, поради което най-привлекателни ще ни се струват онези възможности, които ще ни позволят да демонстрираме качествата и талантите си. В случай че не изпитвате подобна нужда, просто следвайте знаците на съдбата. Всичко, което постъпва към нас днес, представлява възможност, чиято реализация със сигурност би принесла ползи за нас. Денят е изключително благоприятен за стартиране на продължителни начинания, като начало на обучение, постъпване на работа, нова житейска или здравословна програма.

Общуването ще протича меко, макар и не много спонтанно, но като цяло ще бъде успешно, стига да не се изкушите да критикувате и нападате околните с неприятни забележки. Напротив, както днес така и утре, щедростта ви по отношение на  похвалите и комплиментите със сигурност ще бъде забелязана и поощрена.

Не пропилявайте напразно този ден. дори да сте в отпуск, можете да го използвате пълноценно за да въведете ред и порядък в бита си или да направите малки покупки за дома. Ще можете да разчитате на практичен избор, както и на професионалната отзивчивост на търговците.
Работа и бизнес
Планирайте за днес максимална активност.Денят е подходящ за работа с документи, цифри и анализ на данни, както и за обмисляне на действия целящи да подобрят ефективността на работата. Ако разполагате със щателно обмислени планове, касаещи осъществяването на конкретни идеи и проекти, сега е момента да направите първи стъпки в реализацията им.
Здраве, хранене и красота
Денят е много удачен за лечение и консултация при специалист по текущи и хронични здравословни проблеми. Ще можете да разчитате на качествени съвети и лечение. Сега е момента също да започнете нов курс на лечение, нова оздравителна програма или спортни занимания. Ще можете да разчитате на подкрепата на Вселената за да ги следвате с дисциплина и старание. Това естествено прави деня много подходящ и за отказ от вредни навици. като цяло днес всичко е позволено, с изключение на бездействието. То ще блокира движението на енергийните потоци в тялото ви, което създава предпоставки за физически заболявания и психични блокажи.