ТВ продуцентите питат: Кой ще спре своеволията на Сидеров?

Асоциацията на ТВ продуценти излязоха с декларация към правителството, президента и депутатите

Асоциацията на телевизионните продуценти днес изпрати декларация до Росен Плевнелиев, Михаил Миков, ГЕРБ, Коалиция за България, ДПС и "Атака", в която призоваха властимащите да обърнат внимание на безумното държание на Волен Сидеров.

Чрез декларацията си продуцентите осъдиха агресивното поведение на лидера на "Атака" и недопустимия език спрямо редица български журналисти и медийни лица. В последните седмици обект на грубото отношение на Сидеров бяха Лора Крумова, Теодор Ангелов, Мария Цветкова, Димитър Патарински, Мария Игнатова, Магърдич Халваджиян, както и цели телевизии и предавания.

Волен Сидеров не пестеше обиди, клевети и заплахи срещу хората, отразяващи протестите по начин, който не му харесва. След като дори използва физическо насилие срещу репортери и полицаи, депутатът реши, че своеволията са му разрешени. След "извини се,бе" и "продажни подлеци" той прескочи всякакви граници и започна да псува напосоки всеки, който не е съгласен с него и не иска да следва групичката му.

"Намираме за скандално и недопустимо подобно поведение на народен представител, призван с цялостната си дейност да отстоява законността и морала. Призоваваме Ви да реагирате съобразно Вашите правомощия за предотвратяване на подобни ексцесии от г-н Сидеров", алармират от Асоциацията на продуцентите и заявяват разочарованието си, че човек като него е назначен за председател на Комисията за борба с корупцията.