Волен недоволен от Фандъкова, пак й иска оставката

От партията обвиниха кмета, че покровителства беззаконието

Волен Сидеров и Атака останаха недоволни от Столична община и за пореден път поискаха оставката на кмета Йорданка Фандъкова.

"След нерегламентираният протест и вандалщина от 2 юни пред централата ни, на който служители на Столична община и МВР не взеха никакво отношение, продължават да се провеждат нерегламентирани поръчкови протести в София. Днес 15 народни представителя от ПП Атака бяха в СО и очакваха да получат обещания от Фандъкова доклад за случилото се в неделя. Този доклад трябваше да даде информация защо Общината не предприема мерки, когато се нарушава закона и се организират вандалски прояви в Столицата и по-конкретно пред централата. Такъв доклад не е изготвен, а кметицата Фандъкова твърди, че тя и служителите й не носят никаква отговорност и всеки в София може да прави каквото си поиска. Очевидно Столична община покровителства беззаконието, заявиха от Атака.

От партията не смятат за необходимо от тук нататък да искат каквито и да е разрешения и да прави съгласовки със Столична община. И за пореден път настояха за оставката на Фандъкова и на директора на дирекция "Обществен ред" Красимир Димитров.