Волен – валия на Кърджали!

Мисия София

03-06-2013, 10:25

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Предлагат Сидеров да вземе губернаторско място от квотата на ДПС

Волен Сидеров да бъде назначен за областен управител на Кърджали, е едно от исканията на близо 2-те хиляди софиянци, събрали се да протестират вчера пред Народното събрание. Както е известно ДПС иска поне 6-7 губернаторски места за свои хора, след като благодарение на нея бе формирано правителство. „Едното да е за Сидеров. От Волен ще излезе страхотен валия на Кърджали. Ще гласува каквото му кажат”, изригнаха протестиращите.

„Следващия път ще сме много повече. Сега имаше организирани безброй провокации срещу организаторите. Изтриха ни страницата ден преди протеста, някой изпращаше съобщения на записалите се, че шествието се отлага, платени турско-алени медии пък написаха, че полицията ще ни разгони, защото нямаме разрешение. Явно насаждат страх в хората”, категоричен бе Николай Митков от първите хора, дошли пред Парламента.

Част от недоволните пък се канят да осъществят истински съдебен тормоз за Сидеров. Както е известно той оприличи с доста обидни думи стачкуващите. „Взимаме си медицински свидетелства, че всичко ни е наред, вкарваме го в съда и искаме първо справедливост и да си плати за думите, а след това самият той да мине психото. Ще е интересно”, заканиха се митингуващите.