Тони отпадна от „Къртицата”

И той не е саботьора в шоуто

По време на вчерашния лайф Тони и Марина се изправиха един срещу друг в дуел за втори път, този път на елиминационен тест. Преди две седмици двамата се бориха за това кой да се яви на елиминация след като събраха равен брой копия пред себе си.

На Марина тази вечер й беше като „дежа вю”, тъй като отново получи равен брой копия, но срещу друг съперник – Кирил Ефремов, познат на зрителите от сериала „Под прикритие” и филмите на Влади Въргала.

До тази патова ситуация се стигна след като групата в базата се раздели на два лагера. В единия влизат Кирил, Рут, Тошко, Любо и Гибона всички те гласуваха срещу Марина. В лагера на „провинциалистите” са Велислава, Марина и Икебаната, а в гласуването бяха подкрепени от Тони и Донков, които също боднаха копие в краката на Киро, така Киро и Марина се оказаха с равен резултат по пет копия. Марина отново загуби дуела, който се състоеше в това да развържат ръцете си по-бързо, така тя се оказа за втори път на елиминация, този път срещу Тони.

Ако къртицата бъде открита, половината от парите натрупани до сега в негова полза ще се върнат в групата, а церемонията по избиране на саботьор ще бъде повторена.

В крайна сметка Тони загуби и си тръгна от шоуто признавайки, че не е къртицата, а Марина се озова пак в катуна на Моро и Валя.