Стефанов пред SL: Лошо за нас, ако Станев се познава с Домусчиев

Спорт

10-05-2013, 16:41

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Скандално! БФС даде титлата на Лудогорец

Дано съдията има панталони и пълнеж в тях, каза босът на Славия

Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportline.bg назначението на съдията Радослав Станев за мача на "белите" в Разград срещу Лудогорец. Той разкри и защо именно тази среща е от изключително значение за него и клуба му.

"Не го познавам това момче Станев, който ще ни свири мача с Лудогорец. Не знам кой го е сложил. Дано успее, дано се справи, дано има панталони и пълнеж в тях. Ако това, което се говори, че се познава с Кирил Домусчиев, е вярно, лошо за нас", каза Стефанов.

"Хвърляме се с пълни сили на Лудогорец. Лично за мен това е срещата. Откакто ни биха 6:0 в Каварна, нещата срещу тима от Разград са въпрос на чест, на лична мъст. Какво да коментирам твърденията, че сме легнали на Ботев Враца? Имахме 5 души, които висят с картони. Да не съм луд да се самоубивам и после да не играем срещу Лудогорец като хората. Толкова си могат нашите. А Литекс как игра във Варна? Много ли се хвърли? Пределна мобилизация за Разград, това е положението в Славия сега! Ботев не ни е дал пари да паднем. Само прост човек без капка разум може да твърди такова нещо. Да си реват в Пирин Гоце Делчев, Варна и Локо София. Ама и всяка жаба да си знае гьола. Аз си знам моя в Овча купел", добави той.

На въпрос на репортер на Sportline.bg дали Славия ще се хвърли на Левски в последния кръг, или няма да се напряга много, Стефанов каза: Само да сме живи и ще видиш. Ако имаш доблест и чест, звънни ми пак след мача със "сините".