Скандално! БФС даде титлата на Лудогорец

Спорт

10-05-2013, 13:20

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Боби прати камикадзето Радослав Станев да отреже главата на Славия в Разград

Борислав Михайлов се уплаши от извадените ятагани в Делиормана и аха-аха да даде титлата на Лудогорец. Президентът на БФС е разпоредил на съдийската комисия да прати на мача Лудогорец – Славия камикадзето Радослав Станев. Той е известен в реферските среди с това, че често е наказван за престъпления към играта. Досега над 10 пъти е ваден от нарядите за няколко мача, месеца или дори цял сезон.

Скандалното е, че тази пролет, преди да стигне до един от мачовете, решаващи първенството, Станев и свирил само Пирин (ГД) – Ботев (Враца) и то в 17-ия кръг. Явно след това арбитърът е бил наказан, защото друг наряд няма! Едва в последните два кръга е четвърти рефер на Ботев (Пд) – Литекс и Лудогорец – Черноморец. На последния мач в Разград е и със специална мисия – да не дава на наказания Димитър Димитров да вика от трибуните.

Странно как при толкова много рефери във форма, БФС реши да даде може би най-напрегнатия мач в кръга на съдийско камикадзе. А може би няма нищо странно. Станев е от Варна, където е съсредоточен и корабният бизнес на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Явно босът се е уплашил от заканите на Венци Стефанов, че за Славия мача на сезона е в Разград и затова си е поръчал удобен съдия.

Разградчани и в момента са най-толерираният отбор от съдиите може би в цял свят. Откакто те влязоха в "А" група миналата година, вече 56 мача срещу тях няма отсъдена нито една дузпа!