24 април: Преодолейте съмненията

Слънце в Телец, Луна във Везни

Астрологична картина на деня - 24 април

Сряда е ден на Меркурий, с чиято подкрепа общуваме и разсъждаваме, а днес съществуват и допълнителни предпоставки подкрепящи интелектуалните дейности и занимания. Любопитството и разсеяността обаче, могат да ни отклонят към празно бръщолевене, затова се постарайте да се предпазите от влиянието на околните. Макар и не съвсем продуктивен днешният ден ще бъде най-благоприятния през настоящата седмица, така че не го пропилявайте напразно. Обменът на информация, срещите и уговорките, направените покупки ще бъдат далеч по-успешни в сравнение с идните дни.

И днес ще усещаме осезаемо влиянието на утрешното пълнолуние. То ще бъде придружено с Лунно затъмнение и подвластно на силно Сатурново влияние. Малки и големи проблеми, на които не сме отделили достатъчно внимание ще се завърнат в живота ни и ще изискват подобаващо отношение. Искаме или не ще трябва да отговорим на предизвикателството, въпреки чувствата на страх или досада които те ще пораждат у нас. Стари обиди, негативни спомени от миналото, както и склонността към поддържане и подхранване на подозрения и съмнения могат да ни устроят капан. Със сигурност има хора които успешно могат да се възползват от тях, за да ни въвлекат в ситуации подчинени на техни лични цели и изгоди. Не се подвеждайте по думите на тези, които подхранват съмненията и страховете ви.

Работа и бизнес
Денят няма да е особено резултатен по отношение на конкретни дейности, но пък ни дава прекрасни възможности да обменим идеи, да установим полезни социални и професионални връзки и да поработим върху идейните проекти на бъдещи бизнес начинания. Сега е момента да проучите възможностите за повишаване на квалификацията си, както и да организирате обучението на работниците и служителите си.

Здраве, хранене и красота
Веществата и течностите започват своето движение отвътре-навън, стимулирайки разширяващите процеси. Необходимо е с менюто и двигателния режим да им съдействаме, за да не възникнат блокажи в организма. Ако не сте успели да стартирате спазването на здравословен хранителен режим в началото на лунния месец, то сега получавате втори шанс за това. Резултатът ще бъде гарантиран. Всяка течност носи замърсяване, така че ориентирайте се към сухи и твърди храни.
Ендокринната система и бъбреците са уязвими. въздържайте се от агресивно лечение и оперативна намеса в тези области.