23 април : Спокойно утро, социална вечер

Хороскоп

22-04-2013, 22:18

Снимка:

Камен Кунчев

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Желано-Възможно-Необходимо

Сезонът на затъмненията

Слънце в Телец, Луна в Дева - Везни

Астрологична картина на деня: 23 април

Липсата на събития и интензивен информационен обмен в сутрешните часове, ще ни дадат възможност да поемем глътка въздух и да подредим мислите и делата си. Първата половина на деня няма да бъде особено продуктивна, но пък можем да използваме тези спокойни часове за обективна оценка на текущите си взаимоотношения и контакти. Възможно е те да са ви разочаровали през последните дни, но сега пък вече вероятно знаете на кого и за какво можете да разчитате. Благодарение на това ще можете укрепите слабите места, а там където е необходимо, да прекратите ненужни отношения които изчерпват сили, енергия и ресурси.

Следобедните часове ще внесат лекота, разнообразие и вдъхновение в ежедневието ни и ще събудят любопитството ни. Те са подходящи за усвояване на нови знания и пътувания от делови и личен характер. Делата касаещи обучение и пътувания през тази седмица, като цяло ще се увенчаят с успех и могат да ни отворят врати към непознати до момента сфери на познанието и нови, обещаваща перспективи. Интересът към околния свят пък ще събуди вкусът към светския живот и културните събития. Не бързайте да се прибирате в къщи след края на работния ден-прекараните мигове в компанията на приятели и съмишленици ще ви ободрят и вдъхновят.

Работа и бизнес
Деловият живот и днес ще протича със забавени темпове, особено що се отнася до финансовия обмен и постигането на финансови споразумения. В случай че преговорите достигнат до мъртва точка, по добре ги отложете за утре. В сутрешните часове липсата на мотивация буквално може да блокира дейността ви. Не се напрягайте пряко сили, със сигурност има и рутинни дейности които ще можете да отметнете с лекота.

Здраве, хранене и красота
В ранните утринни часове е възможно да се почувстваме разсеяни и доста отпаднали. В случай, че имате възможност посветете това време на себе си, погрижете се за хигиената, здравето и самочувствието си. Седмицата е критична по отношение на хроничните заболявания, но пък инвестицията на време и средства в тяхната профилактика със сигурност ще ви спести доста грижи в бъдеще.

Организма ще усвои пълноценно всички полезни вещества съдържащи се в храните и козметичните средства. От своя страна гладуването и провеждането на диети заплашват здравето и едва ли ще доведат до желания резултат.