5 април: Комплименти, закачки и приятни изненади

Слънце в Овен, Луна във Водолей

Астрологична картина на деня - 5 април

 
Очаква ни още един изпълнен с позитивизъм ден. Венера ще оправдае господството си над петъка и днес ще се радваме на творческа и непринудена атмосфера в общуването, подправена с комплименти, закачки и приятни изненади. Звездите ни даряват днес с изострена интуиция също така, което ще ни помага бързо да намираме верния подход към събеседниците си и да установим успешен контакт с онези от тях, които са ни интересни и нужни.
 
Нови знания хора и впечатления ще ни провокират и привличат вниманието ни, но и тези на чието внимание и подкрепа сме свикнали да разчитаме също няма да излъжат очакванията ни. Особено в случаи, в които се нуждаем от съдействие за реализацията на идеите си, за разгласяване на постиженията си и презентация на качествата и способностите си. Луната във Водолей и днес ще ни съдейства във всички импулси, подчинени на нуждата ни да задоволим духовните и интелектуалните си интереси. При това ще подкрепя всички нестандартни и провокативни начини да го сторим. Не се колебайте да експериментирате и да опитате нещо ново различно и необикновено.
 
Вечерта, ще зарадва почитателите на светския живот и празненствата, които могат да срещнат стари приятели, да намерят нови, да пофлиртуват и да се порадват на компанията на любими хора. Бъдете активни и отворени, но избягвайте твърде тясното общуване с непознати хора.

Работа и бизнес
Дори в най-скучните, рутинни и еднообразни дейности, днес ще трябва да се опитаме да  намерим творчески подход към решаването на текущите проблеми и задачи. За щастие, те няма да са много, но в случай че се сблъскате с такива не разчитайте на стандартните методи-те няма да се окажат особено ефективни. Проявете повече фантазия и експериментирайте - така в края на деня ще можете да се поздравите с една успешно завършила делова седмица.

Здраве хранене и красота
Денят благоприятства пречистването на кръвта и кръвоносните съдове. Това можете да направите чрез менюто, като включите в него продукти богати на желязо, цитрусови плодове и повече течности. Масажи стимулиращи кръвообръщението ще съдействат допълнително на процеса. Всички пречистващи и почистващи процедури ще имате дълготраен и осезаем ефект. Растителните масла също са полезни както за директна консумация така и за втриване в кожата. В последната четвърт на Лунния цикъл, клетките губят еластичността си, затова трябва да им помогнем.