4 април: Приятелство, флирт и светски заигравки

Хороскоп

03-04-2013, 20:01

Снимка:

sofia.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

3 април: Позиции и граници

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Овен, Луна във Водолей

Астрологична картина на деня - 4 април

Четвъртък ще внесе в живота ни повече свобода на изразяване, творческо настроение, освободено от ограничения и рамки и не натрапчиво, макар и малко повърхностно общуване. Всичко това ще ни помогне да внесем позитивни изменения в живота и плановете си, както и да разширим кръгът на интересите си чрез контакти с интересни личности и прогресивни идеи. Ще бъдем жадни за алтернативни източници на преживявания а светския живот, културните събития, образователните и интелектуални програми, достойно ще отговорят на тези нужди.Денят ни приканва да удволетворим интелектуалните и духовните си потребности,  затова не бързайте да се прибирате след работа-посетете някое интересно и многолюдно място.

Акцентът ще се пренесе в общуването, което вероятно ще породи удивление поради взаимния стремеж към обмен. Остава ни да се възползваме от благоприятната тенденция за да установим контакти с хора, които са ни интересни. Голяма част от тях в последствие ще се окажат и нужни. Днес и утре можем да намерим приятел за цял живот. Разбира се, най - удволетворително ще протичат срещите ни с приятели, с които ни свързват общи цели, интереси и минали преживявания. Не отказвайте покана за пътешествие или празненство отправена от тях-те биха биле източници на много положителни емоции през почивните дни. Колективните дейности и активното взаимодействие с колеги и приятели днес ни дава възможност успешно да съчетаем полезното с приятното.

Романтичните копнежи също са важен акцент в живота на мнозина през тази седмица. Взаимоотношенията с противоположния пол ще стават все по-интензивни, динамични и страстни. Въпреки силния сексуален стремеж, днес и утре интелектуалната съвместимост е факторът който ще поражда близост и ще укрепва връзката ви. Имайте предвид това, когато планирате времето си. Оставете интимните срещи в усамотение за уикенда, а днес и утре подхранете връзката си с нови интересни и за двама ви преживявания. Все пак трябва да има и за какво да си говорите, когато останете насаме.

Работа и бизнес
Денят ще бъде продуктивен, но в случай че планирате важно начинание изтеглете го за следобедните часове. Предимствено с подкрепа от звездите ще се ползват интелектуалните проекти и интернет бизнес начинания. Поинтересувайте се също така от нови технологии и компютърни програми, които биха могли да облекчат и оптимизират работата ви.

Здраве, хранене и красота
Напрежението от последните дни вероятно се е отразило на физическото ви състояние и емоционалния баланс. Добре е днес да си дадете почивка, като се въздържате от дейности изискващи физическо натоварване. Луната вече е в Последната си фаза, която обичайно е свързана със спад в жизнените сили, потенциала и имунитета. Особено уязвима днес е нервната система, затова избягвайте ситуации които обичано пораждат стрес,особено дразнещите светлини и звуци.

Денят е благоприятен за водни процедури и подхранващи грижи.Косите растат много бавно и прическите за дълго ще запазят формата си.Боядисването може да ви изненада с тон в по-тъмната гама, така че ако се изрусявате по-добре не рискувайте.

През днешния ден гладуването е нездравословно. Стремете се към повече разнообразие в менюто, като най-полезни са млечните продукти и виното в допустими количества.