Емануела в очите на Азис: Признай си, че ме плюеш!(ВИДЕО)

Певицата си навлече яда на ромите в България

Певицата Емануела не се уплаши да признае в очите на Азис и да повтори думите си от преди няколко дни, че не се понасят с колегата си и само лицемерничат пред камерите.

"Ние не сме толкова близки, това е само за пред шоуто, нямаме друг начин, трябва да спим един до друг, в интерес на истината не се понасяме иначе знам, че ме плюе... подиграва се на много колежки и се мисли, че е повече от тях... но говоря за характера му, като певец, като колега го уважавам...", побърза да се застрахова синеоката участничка.

Дали с тези думи не си навлече гнева на целия ромски етнос в страната?!

Азис понесе тежък плесник право в лицето, физиономията му не може да се опише, изредиха се няколко изражения и само дебелия слой пудра и фон дьо тен скриха изчервяването му. Той се постара да запази самообладание и се опита да отрече, но изпълнителката на "Отзад мини", продължи да настоява на своето, обвинявайки го в лъжа.

После Василка отказа да коментира отношението си към Емануела оправдавайки се, че така или иначе няма да му повярват. Николета кокореше изумени очи, неразбирайки какво става.

След това Емануела предложи на съпруга си Никола да направят сватба в ефир.

Николета каза, че ще си помисли дали ще е шаферка или кума, запитана от водещия, като сметна, че така ще покаже солидарност към приятелката си Василка, Азис обаче не спря с лицемерието и се съгласи най-отзивчиво да кумува на младото семейство.

Атаката към ромския славей продължи с Евгени Минчев, който накара двойката Николета и Азис да се свият в ъгъла само с думи.

Иронично ватмана сравни певеца с невинната Майка Тереза: "Толкова невинна, че и Тихия океан не може да събере тази невинност". Враждата между двамата нежни мъже е всеизвестна, тя избухна когато бившият на Азис, Ники Китаеца скочи в кревата на новоизлюпения Лорд.

Пропомняме, че Емануела захапа Азис още с влизането си в базата, когато кръсти прасетата на него и любимката му Бионсе за чието българско копие се обяви самият той.