Денис Родман влезе в базата на "Къртицата" (СНИМКИ)

Булевард

28-03-2013, 08:05

Снимка:

ТВ7

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Ще спи пет дни в луксозен апартамент в базата

В края на тричасов лайф маратон по ТВ7 за старта на риалити играта „Къртицата” Денис Родман влезе като един от вип  участниците в базата.

Провокативния баскетболист пристигна в страната след като преди това беше в Северна Корея и Италия.

При пристигането си „глиста”, както често е наричан имаше вечеря с продуцентите, там той хапна лаврак.

Самият Родман е победител в  4-тия сезон на състезанието „Къртицата” в САЩ, шоуто там обаче, както стана ясно от разговорите, е доста по-различно от българската му версия.

В тефтерчето с любовни постижения екзотичният американец призна, че е записал имената на Мадона, Кармен Електра, Шарън Стоун, Сидни Кауфорд и др. известни хубавици.

Водещите Иван и Андрей, които между другото се държаха доста по-достойно от Ники Кънчев пред Памела Андерсън, не спряха да разпитват за сексуалните подвизи на дългуча с лакирани нокти.

Денис:  Да, бях с Мадона, но когато беше на 30, тогава беше секси.

Андрей: Тя вика ли много?

Денис: Не, вече беше свикнала!

Такива бяха разговорите в студиото преди влизането на звездата в базата, водещите оприличени на времето от Слави Трифонов на „скунсове” не спряха да се шегуват с ръста си, семейните несгоди и самите себе си, което явно развесели Вип госта.

Докато се въртяха около него Денис изглеждаше като баща на Иван и Андрей, както забеляза Евтим Милошев, друг гост коментатор на случващото се в шоуто.

На въпроса: Баскетболистите или футболистите имат по-красиви жени в щатите, Родман отговори утвърдително в полза на баскетболистите зад океана, но уточни:

„Е, има и някои хубави, Бекъм има красива жена, но е много кльощава”.

След тази реплика, водещите Иван и Андрей решиха да представят МАрта Вакова, също коментатор в студиото, като секси символ на страната.

При влизането си в самата база легендата на Чикаго Булс бе поет от Рут Колева, която веднага любезно се разговори с него.

Азис пък взе да се облиза за да навлажни устните и сложи меки възглавници на пейката за дупето на татуирания американец. Певецът със сигурност иска да се "омъжи" за високият черен мъж с големите обувки, колко жалко, че него не може да си го купи, като останалите си съпрузи...

Звездата на NBA ще обитава специално обзаведен апартамент, в който ще разполага с много повече екстри, в сравнение с останалите участници, които попаднаха в атмосферата на 681 г., след като прекрачиха прага на базата.

Гигантско легло и огромен диван посрещнаха 203-сантиметровият баскетболист. Освен тях, в стаята на звездата има фитнес уреди, с които Денис да поддържа формата си, бар със столове и многобройни детайли, които допълват стилния облик на апартамента на Родман и създават усещане за 5-звезден лукс.