3 април: Позиции и граници

Хороскоп

02-04-2013, 19:00

Снимка:

Guzelian

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

2 април: На работа и по същество, моля

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Овен, Луна в Козирог

Астрологична картина на деня - 3 април

Сряда ще доразвие възникналите във вторник тенденции към по прагматични занимания, сериозно и отговорно отношение към задълженията. Тежестта на отговорностите може да ни дойде в повече и да породи силно емоционално напрежение или спад в настроението и самоувереността. Постарайте се да не привнасяте лошото настроение във взаимоотношенията си с околните и най-вече да не търсите виновници  сред близкото си обкръжение. Много по полезно би било да анализирате собственото си поведение и най вече реакциите си - те биха ви посочили действителните причини за неуспехите ви. Проявата на агресия и необузданите емоционални реакции, днес биха могли да имат трагични последствия.

Мощният енергиен натиск на Овена сега ни провокира да отстояваме твърдо позициите си. Луната в Козирог пък настоява да защитаваме границите си. Ще трябва да намерим разумен и резултатен начин да им отговорим, без да застрашим завоювани до момента позиции и взаимоотношения с хора, на които държим. Особено трудно ще бъде да поддържаме хармонията в личните и семейните взаимоотношения, най-вече в случаите, където личните стремежи влизат в противоречие с поетите отговорности. Романтичните срещи ще протичат пламенно и непринудено, но едва ли ще доведат до възникването на устойчиви и хармонични взаимоотношения.

Работа и бизнес
Ако дълго сте отлагали трудна, тежка и неблагодарна работа изискваща максимално физическо усилие и експлоатация на целия ви потенциал сега е момента да се заловите с нея.Така в края на деня ще изпитате удволетворение, че най-трудното е вече зад гърбът ви. Нека работата не ви плаши, дори и да не съответства на професионалния ви статус или да не се вписва в рамките на вашите задължения и отговорности. Ще се поуморите, но и ще си спестите доста неприятности.

Здраве, хранене и красота
Денят е опасен за здравето, а злоупотребата с храни и напитки може да нанесе допълнителни поражения. Желателно е да изключите месото от менюто си тъй като в този период до акумулира агресия. Балансиращ ефект имат млечните продукти които могат да се консумират в неограничени количества.

Желателно е да не претоварвате костната система с твърде интензивни физически упражнения. Гръбначния стълб и имунната система иман нужда от укрепване.