2 април: На работа и по същество, моля

Хороскоп

01-04-2013, 21:51

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Овен, Луна в Козирог

Астрологична картина на деня - 2 април

С хумора бяхме до вчера, а днес дори да ви се иска още малко да се повеселите и помотаете блажено, околните бързо ще ви вкарат в "правия път". Настроението ще бъде сериозно, интересът насочен преди всичко към работата. А Луната в Козирог е почитателка на правия, но не и на краткия път, така че не си и помисляйте да си спестите някой и друг ангажимент, или някоя точка от предварително установените правила и процедури. Така че концентрирайте се в главните цели и не се разсейвайте с несъществени занимания. Не се жалете, със или без ваше участите, денят ще направи своеобразна проверка на предела на силите ни, затова би било мъдро, ако превърнем това в ефект за себе си. Така и вечерта ще ни зарадва с постигнатите резултати.

Положителните изменения в деловата обстановка и общуването, ще ни помогнат да почувстваме повече сигурност. Денят е подходящ за обмисляне и обсъждане на дългосрочни планове в деловия и семейния живот както и на фундаментални житейски стъпки. Напрежението в личните взаимоотношения също ще отшуми, поне в сравнение с последните дни на март, които маркираха проблематичните зони. През тази седмица съединението на Марс и Венера, ще провокира бурна изява на чувствата и фокусът ще се премести от "това което ни разделя" към "това което ни привлича" един към друг. Ако в семейството ви все още има разногласия, намерете актуална за всички тема за обсъждане-например благоустройството на жилището. Козметичния ремонт този път няма да е повод за разногласия, а напротив би могъл да се превърне в обединяващ фактор.

Работа и бизнес
Денят ни подарява удобно делово настроение, което съчетано с бурната енергия на Овена, може да ни помогне видимо да се придвижим към финализиране на важни проекти започнати през февруари и март или да планираме бъдещи стратегии, в това число и тези касаещи управлението на кариерата. Сега е момента да обсъдите професионалното си бъдеще с тези от които то зависи. Днес успешно можем да оформим официални документи и писмени споразумения, без да се притесняваме че в бъдеще те ще подлежат на преразглеждане.

Здраве, хранене и красота
Възможности за подобрение настъпват и за онези сред вас които през последните седмици са преживели заболяване или обостряне на хронични здравословни проблеми.Денят е със силна енергетика. Болните лесно ще се възстановят, но здравите трябва да се погрижат да дадат позитивно направление на енергийния си потенциал. Активния спорт ще раздвижи кръвта ви , а това от своя страна ще стимулира процесите на освобождаване които протичат в момента в организма.

В менюто няма ограничени, днес дори сладкишите не са вредни, а ако искате да спазите всички правила консумирайте повече млечни продукти и свежи зеленчуци .