Уикендът - Прошка, Риск, Промяна

Слънце в Овен, Луна в Скорпион- Стрелец


В събота звездите ни дават възможност за кратка почивка, от която трябва да се възползваме максимално пълноценно, тай като неделята отново ще ни провокира със събития и ситуации изискващи висок енергиен потенциал. Луната все още ще бъде в Скорпион, но настойчиво ни призовава да се оттеглим временно от активно взаимодействие с околните и да обърнем внимание на вътрешния си свят. При това на онази част от него, от която обичайно бързаме да избягаме или да се престорим че не съществува. Интензивния развой на събитията напоследък със сигурност е дал не един повод за възникването на негативни и нездравословни по своя характер чувства като обида, гняв, огорчение или ревност. Внезапните обрати пък обичайно пораждат страх и отрицание. Сега е момента да се освободим от всичко това за да не привнасяме тежестта на миналото в настоящето и още по-лошо в бъдещето. ще си позволя да цитирам Учителя Беинса Дуно "Има три вида хора : глупави, умни и мъдри. Глупавият непрекъснато се занимава с миналото, умният се стреми да прочете бъдещето, а мъдрият живее с настоящето." Мъдри слова абсолютно адекватни на случващото се както в обществения, така и в личния ни живот напоследък. не позволявайте на малките неприятности и загуби да отклоняват каручката ви от пътя на живота, защото в глобален общо житейски план те наистина са малки. Използвайте този ден максимално пълноценно, отдайте се на спомените, колкото по неприятни са те толкова по важно е да ги огледаме от всички страни , да ги приемем за да можем да се освободим от тях. В неделя, луната преминава в Стрелец, знакът на бъдещето-там където миналото просто тежи.

Неделя ще ни донесе ярък стремеж към независимост и изява на индивидуалността. Ще се възроди отново интересът ни към нови преживявания и приключения, в това число и любовни. Съдбата може да ни изненада с неочаквани срещи и внезапно пламнали романтични увлечения. Като цяло обаче почивните дни не са подходящи за интимни преживявания-те биха могли да породят внезапни неприятности с непредвидим развой. За сметка на това общуването с приятелския кръг ще бъде източник на много радостни мигове. Особено, ако успеем да възстановим отношенията с тези, с които ни свързва миналото. Активни информационен обмен както и собствената ни готовност за риск и промяна, могат да ни съдействат да преодолеем всички съществуващи в момента препятствия чрез намирането и прилагането на оригинални, нестандартни решения. Не се страхувайте да експериментирате, особено там където обичайните методи  са доказали вече своята неефективност.

Здраве, хранене и красота
В събота бъдете изключително внимателни в подбора на продуктите които включвате в менюто си. Възможни са хранителни натравяния.Дори храни с доказан произход могат да ви повлияят зле, ако ги консумирате в лошо настроение и конфликтна среда. Полезно е провеждането на еднодневна разтоварваща диета.

Периодът е неблагоприятен, дори опасен за експерименти с външния вид.Съвсем безопасно обаче можем да поухажваме кожата и косата с подхранващи маски. А също да оформим веждите, маникюра и педикюра.

Стимулиращо и тонизиращо действие върху целия организъм ще имат водните процедури, особено контрастните душове.