Трагедия, Райън Гослинг се пенсионира

Холивудския хубавец разкри, че се оттегля от филмите

Мили момичета след като спрете да "хипервентилирате", ето какво каза той за разбиващото сърцата ви "пенсиониране".

"Правя го толкова отдавна, изгубих гледната точка на това, което правя. Мисля, че е добре за мен да си взема почивка и да направя преоценка защо го правя и как го правя. И мисля, че това вероятно е добър начин да научите за това. Имам нужда да почина от себе си толкова, колкото предполагам и публиката от мен", казва Райън Гослинг пред АП.

Край умрях. Направо съм мъртва. Като труп на носилка в епизод на "От местопрестъплението".

По принцип, Райън мисли, че е преекспониран, освен ако не спре с актьорството за известно време. Но дали знае, че докато си почива нов красавец ще се промъкне и ще заеме мястото му?

Райън сигурно си мисли, че е прекалено известен, или че ще се срине и ще изгори или някаква друга глупост.

"Колкото повече възможности имам, колкото повече научавам за това, колко лесно е да зарежеш всичко", казва той, "бориш се за свобода, а след като я получиш имаш достатъчно въже да се обесиш. Това е като да се опитваш да си наложиш някои ограничения, защото имаш толкова много свобода".

На простосмъртен български това означава, че славата му може да го погуби, освен ако той не направи стъпка назад за малко.

Не смятам, че още малко "Гослинг" ще ни пречи, но по някаква причина г-н Перфектен изглежда смята точно така. А вие как мислите? Излейте сълзите си в коментари по-долу.