5 причини, които карат жените да полудяват по... Райън Гослинг

Архив

16-01-2013, 09:40

Снимка:

Татуаджем

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Райън Гослинг може постоянно да е пренебрегнат в класациите за най-секси мъж, но това не пречи на съвършенството му в стил „получовек – полубог”.

Дали заради глуповатия му носов говор или заради начина, по който изглежда облечен с потник, или пък за уроците по балет, ето пет причини заради, които жените си умират за Райън Гослинг.

 1) Той обича кучета: Райън има куче на име Джордж, което понякога взима със себе си по време на гостуване в ток шоута и други тв изяви. Приятел на Райън споделя "Всяка жена, която е с него трябва да се разбира с Джордж."

Тази година, Райън бе доброволец в Остин, Тексас в акция за спасяване на група  бездомни кученца.

2) Той иска да стане баща: Всеки мъж, който казва, че "не може да дочака да има деца" е може би най-секси нещото, което веднага разтапя женското сърце. Въпреки, че приятелката му Ева Мендес заяви, че тя не е от семейния вид жени, това не означава, че двамата няма да имат деца. Приятел на актьора разказва "Райън обожава децата и не може да чака да стане баща. Той ще бъде невероятен татко ".

3) Той проектира собствените си татуировки: Не само, че Райън има татуировка на книгата "Щедрото дърво" (The giving tree) на рамото си, той е направил дизайна на друга татуировка на ръката си. Според него тя трябвало да представлява ръка на чудовище държаща кърваво сърце, но се шегува, че в крайна сметка "прилича на кактус."

4) Той води майка си на кино премиерите: Нито една негова приятелка  не дефилира по червения килим редом с него, Райън води майка си като свое гадже на всичките си филмови премиери. Знаете ли какво казват старите хора?! Можете да прецените характера на мъжа, от това как се отнася към майка си, Райън Гослинг е съвършен.

5) Той е щедър: В края на миналата година, Гослинг снима филм в Тексас, тогава той направи изненадващо посещение на благотворителна гала за училище за глухи деца. Там Райън плати 50 долара за парче захарен памук на клечка от един долар и позира за снимки като направи много деца щастливи.