Дженифър Анистън: Сватбата може да се състои всеки момент

"Приятелката" държи всички в пълна бойна готовност

В Холивуд не можеш да опазиш в тайна "важната дата", особено ако си много известен.

Защото сватбената покана може да бъде продадена на TMZ и тогава сватбата ви ще бъде посетена предимно от папараци с хеликоптери и тези с чанти с фотоапарати и големи обективи.

Така че относно предстоящата си сватба Дженифър Анистън каза на своите гости всъщност да са в готовност всеки ден, и че тя ще им се обади в най-скоро време и ще им каже, незабавно да оставят това, което правят, защото сватбата е сега!

"Тези, които са предупредени да очакват повикване в кратки срокове, трябва да захвърлят всичко, което правят и да хукват към мястото, когато им се каже", разкрива източник на RadarOnline.com

Излиза, че сватбата на Джен е най-важното нещо на света и приятелите й е по-добре да нямат истински живот, работа или нещо друго.

Тържеството вероятно ще се състои в Лос Анджелис, особено след като ще бъде в последната минута за всички гости.

Това може да се нарече "Сватба изненадаааа", вместо рожден ден "Изненадаааа" или пък "Сватба в последния момент", също като "самолетен билет в последния момент".

Може би по подобие на резервациите в "последния момент" Анистън разчита на отстъпка...

Само малцина са избрани да присъстват на нейното тържество, тоест това няма да бъде тържество с размер "Кардашиян".

Силно се съмнявам, че някой от "Приятели", освен Кортни Кокс действително ще бъдат поканени.

Но, най-изненадващо Джен съобщи, че донякъде отчуждената й майка Нанси Доу, в крайна сметка ще присъства, след като Джъстин Теру се намеси и настоя, че Джен трябва да поправи отношенията си с майка си.

"На Нанси бе казано да се мотае около телефона в готовност за повикване във всеки един момент с всичките си неща и ангажименти", казва източникът.