Дженифър Анистън похарчи половин милион за подаръци на гаджето си

Варна Лайф

25-03-2012, 18:23

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Джъстин Теру трябва да е доста добър любовник, защото Дженифър Анистън е похарчила 500 000 долара за подаръци по него.

Струва си да излизаш с Дженифър Анистън.

Джъстин Теру трябва да е доста добър любовник, защото Дженифър Анистън е похарчила 500 000 долара за подаръци по него.

Актрисата, чието (чувстваме се принудени да ви кажем) богатство е на стойност около 120 милиона долара, е купила на гаджето си Джъстин няколко върховни подаръка, откакто започнаха да излизат заедно миналата година.

Някои от тези подаръци включват: кожено яке (притежавано някога от Джеймс Дийн!) за 12 000, картина на Глен Лигон за 450 000, както и два мотоциклета: Дукати за 33 000 и Харли Дейвидсън за 24 000 долара.

Близък до двойката заяви: "Никой от двамата не изглежда объркан от факта, че тя е основен източник на доходи. Тя е в удобна позиция, така че защо да не харчи пари за мъжа, когото обича. "

Според слуховете бившата на Брад Пит е похарчила един милион долара за мебели и произведения на изкуството за новия им дом в Лос Анджелис. Тя похарчи допълнително 75 000 за фън шуи експерт.

Неговата задача бе да помогне с десетмилионния ремонт – преобразяване на енергийния поток в имота.

Да, приятели, „Чи” е скъпо удоволствие.

Но Джен не е единствената, която подарява. Според друг източник Джъстин също често харчи за нея. Той разказва пред британското списание Грация:

"Джъстин обича да купува малки подаръци на Джен, това е неговият начин да покаже колко е загрижен. Това не е едностранна връзка в крайна сметка - и Джен усеща взаимност. Тя се чувства като най-голямата късметлийка на света.''

Наскоро гръмна мълвата, че Анистън похарчила 8000 за разкрасителни процедури.

"Въпреки че съм невежа, невероятно много обичам овлажняващите кремове за лице, използвам същия продукт за почистване на лицето от времето, когато бях тийнейджър. И тогава, и сега редовно и продължително си четкам зъбите. Слуховете, че съм похарчила 8000 за разкрасяване са силно преувеличени", каза Джен и добави: "Този месец съм похарчила за разкрасяване около двеста долара".