Деми Мур иска Аштън Кътчър да си плати за изневярата

Гвардия от адвокати ще се борят за обезщетение заради изневярата

Ето график на събитията довели от романтична връзка до съдебни производства, а именно:

Деми и Аштън се разделиха преди повече от година.

Аштън подаде молба за развод преди около девет месеца.

После двамата сложиха смели физиономии на лицата си и позираха за снимки на встъпването в длъжност на президента Обама през януари.

След това Деми просто се завъртя наоколо, за да оформи документи за Върховния съд в Лос Анджелис.

Днес, тя постави нови нюанси в отношенията им, излезе от сградата и тъмни облаци се струпаха, а всички рози в Лос Анджелис ще увехнат по пътя й...

За иска си тя се позова на "непреодолими различия", защото била мамена, което е доста неприемливо за нейното и повечето човешки съзнания.

Но тя е също така заявява, че Аштън ще трябва да отвори портфейла си заради  тези "непреодолими различия", които сложиха край на шест години брак.

Коментарите в мрежата варират от чиста омраза към Деми за този легален ход до подигравки с банковите й сметки:

"Защо не може да остави Аштън намира? Толкова ли е отчаяна?!" , "Тя е такава златотърсачка", "Не е направила нищо за двадесет години,  на боклука ли е?",  "Деми иска Крис Хъмфрис!"

Звучи като много заблуден гняв, насочен към жертвата на този развод. В края на краищата Аштън е изневерявал на Деми. Той трябва да си плати, буквално, за грешката си. Да не говорим, че той наистина нямаше никаква кариера докато не се събраха.

24 милиона долара годишно възнаграждение за "Двама мъже и половина", това вече е работа.

Толкова получава младока за участието в сериала, и явно Деми смята част от парите за свои.

Горещата тема е една подробност формулирана като "брачна подкрепа". Това звучи сякаш Деми иска Аштън да си плати и да продължава да плаща за женкарството си.