Арестуваха дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур, била пияна

Архив Пловдив

06-06-2012, 13:33

Снимка:

Интернет

Автор:

Петя Паликрушева

Всичко от Автора

Бутилка бира и фалшива лична карта вкараха известната дъщеря зад решетките

Дъщерята на холивудските звезди Брус Уилис и Деми Мур е арестувана в Ню Йорк. 20-годишната Скаут Уилис пиела алкохол на обществено място и предоставила фалшива лична карта на полицията.

Момичето било забелязано сутринта в метрото с бутилка пакистанска бира в ръка. Когато Скаут била помолена да предостави документите си, тя се опитала да надхитри полицията и показала фалшива лична карта. В резултат на това, момичето прекарало нощта зад решетките, след което била освободена без гаранция.

Дъщерята на Уилис и Мур е обвинена в извършване на административно нарушение и ще бъде съдена.

Строгите закони на САЩ забраняват не само пиенето на алкохол на обществени места, но и носенето на спиртни напитки, без да са прикрити. Съгласно американското законодателство, лица, които не са навършили 21 години, нямат право да купуват алкохол.

Скаут Лару Уилис е родена през 1991 г. – в годината на премиерата на култовия филм “Последния бойскаут” с Брус Уилис в главната роля. Още преди раждането й, в осмия месец на бременността си, звездната й майка Деми Мур се снима в откровена фотосесия за списание “Венити феър”.