Идентифицираха момичетата от тройката на Бийбър

Певецът на път да се превърне в най-досадния човек на планетата

На 1-ви март той навърши 19, и го отбеляза гол до кръста с валсова стъпка по улиците на Лондон.

Най-важната част от тази история е, че Джъстин си спретна втори тур с момичетата, с които си направи тройка по-рано през седмицата.

Русата мадама и приятелката й с лилави коси, която избяга от хотелската "Алея на срама" в стил Бийбър само преди няколко дни се върнаха за купона на рождения ден на младежа.

Те се срещнаха с него в изключителния нощен клуб BLC и продължиха рождения ден с компанията му в ливански ресторант до 6 часа сутринта, защото в Обединеното кралство купоните свършват наистина трудно.

В крайна сметка блондинката е била идентифицирана. Нейното име е Наташа Джейн Бук, тя е на 20 и работи в нощен клуб в Лондон. Според източник "Наташа всяка вечер е по купони и споделя всичко от нощните си подвизи на страницата си във Facebook.

"За съжаление профилът е видим само за приятели, в противен случай щяхме да го дебнем за нощни снимки с Бийбър. Тя изглежда е една от мацките тип "Надявам се да срещна знаменитост в нощен клуб".

Е, поздравления Наташа, сбъдна ти се мечтата с една от най-големите знаменитости в Холивуд. Започвай да ги броиш.

Разкриха и самоличността на трета девойка, купонясвала с Джъстин на рождения му ден.

17-годишната амбициозна певица Ела Пейдж Робъртс Кларк, е  това, което британските таблоиди наричат "евентуалната му приятелка", но всъщност тя е просто друга случайна с която са си купонясвали. Все още не е ясен начина по които тя се е измъкнала от хотелската му стая.

Въпреки това, тя е много красива и изглежда като младата Бионсе.