Снимка на пушещия трева Джъстин Бийбър обиколи мрежата

За Джъстин Бийбър 2013-та започна с неприятни инциденти

Джъстин Бийбър започна 2013 с инцидент.

TMZ има снимки на Бийбър за които се твърди, че го показват да пуши трева на 2 януари по време на хотелско парти в Ориндж Каунти, Калифорния.

Втори януари е много ключов ден от живота на младия тийн идол, това е точно ден след като дебнещ го папарак загина блъснат от кола.

Това е същият папарак, който твърдеше, че е видял Бийбър да пуши  трева в колата си и същият, който бе наречен лъжец от Джъстин.

Най-странното в историята със снимката с тревата е, че Бийбър е бил заедно с бодигарда си на партито, който очевидно не е направил нищо, за да спре снимането.

Тъй като Джъстин не може да отрече снимката си, за която се твърди, че го показва как  той държи свита на цигара трева, той пусна следното псевдо извинение:

"Всеки ден израствам и се уча. Опитвам се да бъда по-добър, паднеш ли трябва да станеш. Виждам ви всички, чувам ви всички, и никога не бих ви оставил да паднете. Обичам ви....”

"Готов съм. Ние сме готови. Ще ви видя всички утре и всеки ден след това. От утре на турне отново. Готов да видя вашите усмивки. Време е да направя, каквото се очаква да правя. Да пея."