4 март : Неудобните истини

Хороскоп

03-03-2013, 23:21

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Слънце в Риби, Луна в Стрелец

Астроогична катрина на деня - 4 март

 

Днес Луната окрилена от Стрелешки ентусиазъм, оптимистично ще се опита да разсее мъглата, в която ни  обгръща парадът на планетите в Риби. Твърде смело начинание във време, в което истината ще се възприема като екстравагантен лукс. И през тази седмица ще ни се налага да играем по правилата на Нептун, където не фактите, а чувствата определят параметрите на обективната реалност. В първите два дни, тази тенденция вероятно ще поражда раздразнение и дори чувство на безпомощност, а много от досега съществувалите представи ще бъдат развенчани. Това съвсем не омаловажа значимостта на фактите, напротив-днес и утре ще трябва да се освободим от всички предварителни очаквания и нагласи, както и от изградените стереотипи и да ги приемем такива каквито са. Истината макар и неудобна, ще трябва да извоюва своето място, в една реалност съществуваща на границите на илюзията. Не бързайте с изводите обаче - те все още не са придобили окончателната си форма.

Понеделник вероятно ще ни поднесе възможности за интересни и важни срещи и разговори, които ще породят обрат в плановете и намеренията ни. Те могат да ознаменуват и раждането на нови идеи, които въпреки че се нуждаят от допълнително осмисляне и едва ли ще бъдат реализирани в първоначалния си вид, биха могли да дадат ново направление на деловите и житейските ни планове. Позволете на интуицията си да ви ръководи в преценките относно получената информация.

Работа и бизнес
Деловият живот и през тази седмица ще страда от забавяне, принудителен престой и препятствия от всякакво естество. За радост днес и утре имаме възможност най-после де разберем какво спъва движението ни напред и в съответствие с тази нови представа да преразгледаме плановете и намеренията си. Не упорствайте дълго - искате или не, ще трябва да го сторите! И не допускайте емоциите да замъгляват логичната ви преценка.

Здраве, хранене и красота
Денят ще бъде подчертано напрегнат което създава опасност за срив в нервната система и проблеми с кръвното налягане. опитайте се да контролирате емоциите, най-вече гнева, а ако това не е по силите ви си помогнете с хладен душ или продължителна разходка.

Хубавата храна също може да бъде източник на утеха, още повече че няма опасност от преяждане- деня се отличава с ненаситност и способност за усвояване. Но, разбира се, не бива да прекалявате - ако усетите, че сте достигнали границите на насищане, не ги преминавайте. Това е задължително за хора страдащи от чернодробни заболявания.

Козметичните грижи няма да оправдаят очакванията ви- подхранването на кожата и косата с богати кремове и маски е напълно достатъчно.