Ало, имам шокова сметка за ток

Клиенти на EVN се чудят как са навъртели толкова електричество

На редакционния телефон на Plovdivutre.bg масовите оплаквания са за високи сметки за ток. Абонатите на EVN се чудят и маят как ще погасяват задълженията си.

Пловдивчанка с жилище на ул. Гарибалди №12 каза, че сметката за електричество миналия месец й е била 280 лева, за този 710 лева. Решена съм до последно да пускам жалби и оплаквания, докато някой ми обърне внимание, закани се клиентката на Енергото.

Обаждане от Димитровград - от 15.12.2012г. до 01.01.2013г. семейството е било в чужбина. През останалото време топлят гарсониерата с радиатор. Получават сметка за януари от 305 лева. Предходният месец, когато са обитавали непрестанно жилището, трябвало да платят 150 лева.

Г-жа Бояджиева, бул. „Мария Луиза” 27 А

През месец декември е отсъствала от страната 10 дни. Начислен е ток в размер на 180 лева.

А за периода, в който тя е била постоянно в апартамента си и всички елуреди са работили в пълен режим, е навъртяла 115 лева. Пита се как е възможно?

 

Изпратете вашето оплакване от EVN. Екипът на Plovdivutre.bg събира историите на недоволни, опарени, ощетени. Чакаме обаждания на тел: 0879 951 552. Сигнали получаваме и на електронната ни поща plovdivutre@gmail.com.