Уикендът : Неподправени радости

Хороскоп

29-12-2012, 00:59

Снимка:

IMPACT PRESS GROUP

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Стрелец : една малко по-глобална перспектива

Пълнолуние в Рак - Всичко е ясно

Слънце в Козирог, Луна в Рак - Лъв

Астрологична картина за 29-30 декември

Събота ще премине изцяло в контекста на темите от вчерашното пълнолуние. Нерешени въпроси свързани с домакинството, здравето на родителите и възпитанието на децата ще пораждат безпокойство, но и ще фиксират вниманието ни към проблеми, чието решаване ще подсили сигурността и устойчивостта ни. Деловия свят пък вероятно ще използва и последните дни на годината за да обмисля и осъществява групиране на интереси и усилия, с цел повишаване на устойчивостта и окрупняване на резултатите от дейността си. А радикалните настроения ще продължават да привнасят известна доза несговорчивост и дори опърничавост в общуването.

Не всичко ще протича както сме го планирали, но този път причина за това, ще бъдат не изненадващите обстоятелства, а липсата на определеност и ясни намерения. Ако някой отмени уговорка или замислите ви не срещат подкрепата на обстоятелствата, не се напрягайте излишно. Денят и без това е подходящ най-вече за почивка и празнична подготовка. Придържайте се към познатата среда, избягвайте радикални постъпки и решения и дайте възможност на тялото и съзнанието си да се подготвят за ярките впечатления, които ни обещават последните дни на годината.

В неделя Луната вече ще е в Лъв и празничното настроение ще се възцари от само себе си, без да се налага да правим специални усилия за това. Разбира се малките подаръци, сърдечното общуване с приятели и дребните светски изкушения винаги са изкушаващ източник радостни вълнения. И за разлика от предходните дни, предпразничната суета няма да поражда раздразнение, а напротив-ще бъде източник на настроение. Очевидно доста ще опростим живота си, ако насрочим важни покупки, срещи и решения за неделния ден.

 

Здраве хранене и красота

Напрегнатия предпразничен график както и интензивните психически процеси, съпровождащи пълнолунието, вероятно са изтощили тялото и духа ви. Възможни са оплаквания от безсъние, главоболие или изострена чувствителност. Почивката в съботния ден ще ви се отрази добре и ще ви позволи да възстановите равновесието си. В неделя жизнеността ще се възвърне от самосебе си, но хронично болните и възрастните хора ще трябва да се отнесат с внимание към обострянето на болестни симптоми.

И през двата дни можете да се заемете успешно с отстраняването на козметични недостатъци, нежелано окосмяване, несъвършенства по кожата. Оформете веждите, маникюра и педикюра си. Грижата за лицето и тялото, почистването, използването на козметична апаратура и по-агресивни козметични средства ще имат благоприятен ефект.