Криста и Спенс - очаквано добра комбинация

Певицата представя новия си сингъл "Силна любов" с участието на хитовия рапър

Тази вечер младата надежда на поп музиката Криста ще зарадва феновете с премиерата на новия си сингъл "Силна любов", в който участие взима Спенс.

Промоцията на видеото ще бъде прелюдия към концерта на Криста Get Funky в Sofia Live Club.

"Силна любов" е най-новият сингъл от предстоящия албум на Криста. В оригиналната си версия песента донесе на младата певица първата й награда като солов артист – Дебют на годината на БНР. Неин автор е нашумелият рапър Бобо, а аранжиментът на клубната версия е дело на музикалния продуцент и артист на Стерео стая B.O.Y.A.N.

След кратко затишие Спенс се готви за силно завръщане на музикалната сцена. Рапърът е оборудвал чисто ново студио, в което работи по новите си проекти и продуцира млади таланти под лейбъла "Сам съм си рекърдс" (СССР).

Режисьор на видеото е младия режисьор Павлин Иванов – Bashmotion, работил по проекти на Били Хлапето, Dim4ou, F.O., 100 Кила и Бобо, Играта и Лео, Поли Генова, Ангел и Моисей и др.

Видеото на "Силна любов" представя една неочаквана и различна арт визия на Криста, заснета сред красивата природа на Северното Черноморие, край Шабла.

Представянето на видеото ще бъде непосредствено преди концерта на Криста Get Funky в Sofia Live Club.
Певицата е подготвила празнични изненади, а специални гости са Спенс, Рут, Rachel Row и B.O.Y.A.N. Началото е точно 22 часа.