Рашидов скочи на опозицията: Направете една тоалетна, после искайте вот!

Политика

23-11-2012, 14:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Публиката в "Арена" пя с Лили "Детелини"

ДПС недоволни, искат вот на недоверие

Пожелавам повече "провалени" правителства като нашето, заяви министърът

"Да направят по една тоалетна за обществото и тогава да искат вот на недоверие". Този съвет получи опозицията от министъра на културата Вежди Рашидов, който определи готвения вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов като много смешен.

"Обществените тоалетни ги продадоха в София, всички тези, които сега искат оставка на това правителство. Върнете се назад, химическо чистене направиха върху обществените тоалетни. Хората вървят по улицата и няма, милият, къде да влезе за пет минути", допълни той пред Нова тв.

Рашидов изрази своето разочарование от поведението "особено от хора, с които години наред сме пътували по шест часа до Бургас, а сега се пътува три часа".

"Ако това е провал – пожелавам повече такива провалени правителства да имаме. Става трудно в края на мандата и на мен ми писна", продължи с равносметката Рашидов.

Министърът на културата изреди и редица неща, които трудно се виждат – канализацията на кварталите Симеоново и Драгалевци, както и десетките детски градини, които "се отварят като гъби всеки ден".

Рашидов отбеляза, че иска да бъде запомнен като човек, който си е свършил работата.

"Това, което съм го направил, мога да го показвам с пръст", отчете министърът.

В заключение той изрази възхищението си от концерта на естрадната прима Лили Иванова в зала Арена "Армеец".

"Не пред Лейди Гага трябва да коленичим, а пред Лили Иванова, която напълни цялата зала Арена "Армеец". Това е за Гинес, пред нея трябва да се преклоним", посочи в заключение министърът на културата.