Вижте къде хапват световните звезди, когато са в България

Ресторант „Сидония – Lord of the chefs” отново се отличи като заведение предпочитано от знаменитости, при това не само местни, а и на световно ниво.

Поредната световна звезда, посетила гурме царството на победителката в риалити формата на Слави и btv, бе самият Хадауей – изпълнителят на вечния хит „What Is Love“.

Още с пристигането си в България в обедните часове, Александър Нестър Хадауей е посетил известния ресторант. След гъделичкащ небцето обяд той останал очарован от изисканите ястия приготвени от топ готвача Сидония. Денс певецът, който е родом от Тринидад и Тобаго, си направил резервация и за вечеря, като нарушил предвидената предварително програма за посещения на други заведения.

За вечеря Хадауей си избрал най-изисканото ястие от менюто на Сидония, а именно тендърлойн от канадски Бизон, за което вече bulgaria.utre.bg писа.

Изпълнителят, който в момента живее в Австрия, е вечерял в компанията на родните рап звезди Румънеца и Енчев. След като скъсил дистанцията и се разговорил със Сидония, Хадауей признал, че е ценител и колекционер на хубави и скъпи вина, а домакинята не пропуснала възможността да му подари бутилка изискано лимитирано вино от личната си колекция.

Хадауей бе в страната около общите проекти с Румънеца и Енчев и реализирането на съвместно парче и видео клип.