"Сидония - Lord Of The Chefs" e най-добрият ресторант в София

Гурме

24-10-2012, 11:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Той е на първо място пред други 250 заведения за хранене

Наша проверка в сайта за споделяне на впечатления от пътувания Trip Advisor показа, че най-харесваният и високо оценяван ресторант в София е този на победителката в кулинарния риалити формат на bTV и "Седем Осми" - "Lord Of The Chefs – Сидония".

Ресторантът е на първо място пред други 250 заведения за хранене в София,

88% от гласувалите потребители го препоръчват като най-правилното място за изкусителна вечеря в столицата. Изказаните впечатления изобилстват от похвали за сервиза, качеството и обстановката.

Едноименният ресторант вече шест месеца се намира на нов адрес в шикозната и просторна резиденция "Анастасия".

Сред аристократичния декор, ценителите на гурме кухнята могат да опитат уникални ястия.

Най-специалното от тях е Тендърлойн от Канадски бизон. В България това изключително рядко филе се предлага само в ресторанта на Сидония.

Десетки родни и световни дипломати, политици, спортисти и звезди са сред почитателите на кулинарната вълшебница Сидония, тя обаче е най-горда, че е успяла да омагьоса холивудския чаровник Доминик Пърсел, познат ни от сериала "Бягство от затвора".

Голяма част от споделилите мнения са на чужденци, което е логично, тъй като Trip Advisor не е толкова популярен сред българите.

Сред хотелите в София най-харесваният е Гранд Хотел София, изпреварващ други 117 хотела в столицата.

От столичните атракции най-любима за потребителите, гласували в сайта, е Народният Театър "Иван Вазов", следван от катедралата "Александър Невски" и Боянската църква.