10 лунен ден

Хороскоп

24-10-2012, 16:07

Снимка:

© Sofiautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

24 октомври: Желания и отговорности

Лош знак на този ден са семейните конфликти, които са нежелателни и следва да се избягват със всички допустими средства.

Символ: Извор, фонтан

Ден за придобиване на духовна самостоятелност, изграждане и възраждане на традициите. Добре е да го посветим на семейството, да се свържем с корените си, чрез срещи с близки и далечни родственици, и семейни приятели. Лош знак на този ден са семейните конфликти, които са нежелателни и следва да се избягват със всички допустими средства. Проявете търпение и потърсете компромис, за да не допуснете раздорът да пусне корени в дома ви. 

През този ден е възможно да усетим мощен прилив на енергия, който може да ни помогне да разрешим стари проблеми или да оптимизираме действията си в настоящето. Това ще ни накара да изпитаме облекчение и вътрешна радост, които ще подхранят самоувереността и вярата ни в бъдещето.

Всяка инициатива днес може да разчита на подкрепа от Лунната енергия. Пътуванията ще бъдат интересни и успешни, запознанствата могат да прераснат в дълги и устойчиви приятелства. Сега е моментът да си създадем здравословни навици например, да започнем строителство или покупка на нов дом. изключение правят единствено предложенията за сътрудничество или нова работа, към които следва да подхождаме по-резервирано.

Хранене

През този ден е важно не толкова с какво се храним, а с кого. Съберете цялото семейство на трапезата, поканете и гости, или вие самите гостувайте някому. Храната трябва да се приготвя и приема в хармонична атмосфера и с уважение като източник и символ на бликащата днес енергия.

Красота

Това е много мощен като енергетика ден, в който е желателно да насочите усилията си към общо балансиране на организма. Липсата на баланс има негативно въздействие върху външният вид, което не може да бъде компенсирано от каквито и да било козметични средства и диети. Подходящо е започването на козметични процедури с по интензивно въздействие. Погрижете се за ръцете и стъпалата, стойката и походката си-денят е свързан с гръбначния стълб. Ако сте брюнетка, време е да освежите цвета на косата си.