Файтоните в Сънито в галоп, за да не станат тикви след полунощ

Архив Бургас

14-07-2012, 12:48

Снимка:

republika.bg

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

В интервала  00.00 – 00.30 часа главната улица на комплекса, разделяща го на зона Запад и Изток е повече от сложна за пресичане и шофиране.

Само минута след полунощ в Слънчев бряг файтоните бягат в галоп към общата си спирка.

Заради наложените забрани за тяхното предвижване в комплекса и масовите проверки, след които нарушителите ги грозят глоби, вечерният час се спазва стриктно, показа репортерска проверка на БургасУтре.

В интервала 00.00 – 00.30 часа главната улица на комплекса, разделяща го на зона Запад и Изток, е повече от сложна за пресичане и шофиране.

Ръководството на „Слънчев бряг” АД  утвърди подробни правила за движение и достъп до най-големия ни курортен комплекс. Файтоните могат да разхождат пътници между 09.00 и 24.00 часа, заради покоя на гостите.

Грижа на служителите на обществения ред пък е да съблюдават за неконтролеруеми алкохолни турове, пак след определения вечерен час.

Така минутите след полунощ по главния път в Слънчев бряг, напомнят работен ден в оживен китайскки квартал. Файтоните препускат с бясна скорост към депата, автобусите, препълнени с вече обилно упоените със спирт туристи бързат да ги транспортират до хотелите им, потоци от младежи сводобно пресичат между замръзналите от трафика на място автомобили, а някой по тротоарите тихичко повръща.

Само час след полунощ обаче желаният мир вече е постигнат.....или поне добре прибран в депа и нощни барове.